Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Δακρυσμένος ο Σάκης Αρναούτογλου: «Ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή με κάλεσε να μου πει...»

Η ξεχωριστή εξομολόγηση του μετεωρολόγου

29 Μαΐου 2024 09:05
Δακρυσμένος ο Σάκης Αρναούτογλου: «Ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή με κάλεσε να μου πει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε... στον αδελφό του, Γρηγόρη, στο The 2Night Show και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, εν όψει της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές.

Ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εξέλιξη των συνθηκών στην χώρα μας, μίλησε για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην Φώφη Γεννηματά.

Η εξομολόγηση του Σάκη Αρναούτογλου... στον αδελφό του

«Χρωστάω όλη αυτή την επαφή με την πολιτική στη Φώφη Γενηματά που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο και είμαστε συντετριμμένοι. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “θέλω να κατέβεις”, “θέλω τη βοήθειά σου”. Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε.

Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share