Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις…»: Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σ@ξου@λική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Μεγάλη ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας

22 Απριλίου 2024 20:13
«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις…»: Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σ@ξου@λική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μικρή στιχομυθία είχαν Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αχιλλέας Μπέος κατά τη συνάντησή τους στα δικαστήρια του Βόλου, με τον Δήμαρχο να ενοχλείται και να αναρτά δημόσια τον σύντομο διάλογο.

Η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στον Βόλο, ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου το 2017.

Έτσι, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος όταν αντίκρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, εκείνη τον χαιρέτησε λέγοντας «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Δείτε επίσης: Νίσυρος: «Έδινε προφυλακτικά και ερωτικά παιχνίδια στα παιδιά» - Αποτροπιασμός μετά τις νέες καταγγελίες για τον 50χρονο δράστη

Ο Αχιλλέας Μπεός με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα απλό πείραγμα ή για μια σεξουαλική παρενόχληση, αν και πιστεύει ότι απλά επιζητά την προβολή της λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ένταση στη δίκη

Μετά από ολιγόωρη διακοπή της δίκης, η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε στην έδρα πώς ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο κ. Φραγκουδάκης, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω υπέρτασης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ακολούθησε έντονος διάλογος της κ. Κωνσταντοπούλου με την πρόεδρο του δικαστηρίου, επειδή της έδωσε μόνο δύο λεπτά για να καταθέσει την δήλωση της. Όπως αναφέρει το gegonota.news, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την πρόεδρο πως εκείνη προκάλεσε νωρίτερα ακραία ένταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο ο Αρ. Φραγκουδακης.

«Διεκδίκησε τα δικαιώματα του και ηθελημένα του προκαλέσατε βλάβη. Στοχοποιήσατε κατηγορουμένους για πολλοστή φορά. Είστε το δικαστήριο του δημάρχου», είπε και υπέβαλε γραπτό αίτημα ζητώντας να ενημερωθεί γιατί εξετάστηκαν πέντε μάρτυρες χωρίς να είναι η ίδια παρούσα.

«Συμπεριφέρεστε ως δικαστής που λαμβάνει εντολές από τον Αχ. Μπέο και περιφρονεί τους κατηγορουμένους», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου και ζήτησε να διακοπεί η δίκη ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση υγείας του κ. Φραγκουδάκη.

Επίσης, κάλεσε την πρόεδρο να δηλώσει την σχέση της με τον Βασίλη Ζαχείλα που ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο και ζήτησε να απέχει από το δικαστήριο γιατί, όπως είπε, έχει μεροληψία υπέρ του Αχιλλέα Μπεου.

«Είστε ακραία υποτελής στη δημοτική αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη πάντα στην πρόεδρο της έδρας.

Στο μεταξύ, απορρίφθηκε αίτημα διακοπής για διαταραχή υγείας του Αρ. Φραγκουδακη, όπως επίσης απορρίφθηκε το αίτημα να επανεξεταστούν οι πέντε μάρτυρες.

Ακολούθησε η έκρηξη του εισαγγελέα της έδρας σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το αίτημα αποχής της προέδρου, με την κ. Κωνσταντοπούλου να δηλώνει ότι θα υποβάλει μήνυση κατά της προέδρου της έδρας ενώπιον της εισαγγελέα και της αστυνομικής αρχής, γιατί παραβιάζει το καθήκον της και εκτρέπεται σε δικονομικές εντολές προς υπεράσπιση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share