Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» - Η επική έναρξη της ομιλίας του (video)

Η χειραψία τέως και νυν προέδρου και τα χειροκροτήματα

19 Απριλίου 2024 22:03
Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» - Η επική έναρξη της ομιλίας του (video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειραψία αντάλλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα όπου έγινε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε πίσω από τη σκηνή στην αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου, όπου έγινε η παρουσίαση, και κατέβηκε δίπλα στις πρώτες θέσεις, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον αγκάλιασε και φίλησε.

Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα

Σε βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνει στον χώρο και κατεβαίνει στις πρώτες θέσεις, για να κάτσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίον είπε «Γεια σου Αλέξη, τι γίνεται;» πριν οι παρευρισκόμενοι ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» - Η επική έναρξη της ομιλίας του (video)
EUROKINISSI

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον φίλησε, πριν καθίσει δίπλα του στη θέση, όπου συνέχισαν να μιλούν μεταξύ τους.

Μπεκατώρου για διαγραφή Παπανώτα: «Όταν άκουσα τις δηλώσεις του σκέφτηκα την Κυριακή που σκοτώθηκε σκοτώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα» (video)

Μία ημέρα μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για αυτό, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη».

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας και υποψήφια στο ίδιο κόμμα αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του δημοσιογράφου εξαιτίας μίας πρόσφατης δήλωσής του γύρω από τη θέση της γυναίκας και την έμφυλη βία.

«Στο θέμα της απομάκρυνσης του κυρίου Παπανώτα, εκεί τέθηκε κυρίως το ζήτημα για την έμφυλη βία. Ουσιαστικά, έγινε ένας σχολιασμός πάνω στις προσωπικές απόψεις του κυρίου Παπανώτα. Κλήθηκα να πάρω μία θέση. Πιστεύω ότι σημαντικό είναι να δίνουμε την αληθινή διάσταση του πράγματος. Το ότι κακοποιούνται 653 γυναίκες την ημέρα στην Ελλάδα είναι ένα γεγονός και προέρχεται από μία έρευνα του 2012. Καταλαβαίνετε ότι από τότε τα νούμερα έχουν αυξηθεί. Επομένως, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όλα τα κόμματα να συνεργαστούν και να ακολουθήσουν μία πιο μακροχρόνια στρατηγική για το πώς αυτό το φαινόμενο θα μειωθεί», ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Όταν άκουσα τις δηλώσεις του κυρίου Παπανώτα, σκέφτηκα την Κυριακή, που έκανε όλα όσα έπρεπε και σκοτώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα. Άρα, η συζήτηση που πρέπει να κάνουν όλα τα κόμματα είναι πώς θα μειωθεί αυτή η έμφυλη βία και πώς θα περιοριστεί ο δράστης. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τον κύριο Παπανώτα, κρίνεται από τις απόψεις του, είναι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία, δε θα του πω εγώ πώς θα μιλάει. Για να αλλάξει όμως η κουλτούρα, πρέπει να αλλάξει και ο λόγος μας, να δώσουμε την προσοχή που χρειάζεται», κατέληξε στις δηλώσεις της η Σοφία Μπεκατώρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share