Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Νίσυρος: «Είναι πλεκτάνη, είμαστε φίλοι με τα παιδιά, με αγαπούν» - «Σπάει» τη σιωπή του ο 50χρονος αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για ασέλγεια (video)

«Κάναμε τα αστεία μας, κάναμε και τα διάφορα μας...»

19 Απριλίου 2024 21:18
Νίσυρος: «Είναι πλεκτάνη, είμαστε φίλοι με τα παιδιά, με αγαπούν» - «Σπάει» τη σιωπή του ο 50χρονος αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για ασέλγεια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίσυρος: Σοκ έχει προκαλέσει μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας στη Νίσυρο, με 50χρονο να καταγγέλεται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ο φύλακας του μουσείου, ισχυρίζεται:

«Εγώ είμαι ελεύθερος, είμαι ήδη στον δρόμο για να πάω να δω την οικογένεια μου, δεν μου έχει πει κανείς ότι δεν απαγορεύεται να φύγεις ή είσαι κρατούμενος και εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συνέβησαν. Ξέρω ότι είναι πλεκτάνη, είχα προηγούμενα με τον πατέρα του παιδιού αυτού. Τον είχα υπό παρακολούθηση διότι είμαι στην αρχαιολογία εγώ, οπότε βλέποντας τον σε έναν αρχαιολογικό χώρο, σε περίεργες κινήσεις, τον παρακολουθούσα. Εγώ δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι. Εγώ ήμουν στην ομάδα την ποδοσφαιρική, τα παιδιά ήταν φιλικά όλα μαζί μου».

«Κάναμε και τα αστεία μας, κάναμε και τα διάφορα μας. Σίγουρα μπορεί κάποιοι γονείς να παρεξήγησαν. Είμαστε φίλοι με τα παιδιά, με αγαπούν τα παιδιά. Αν κάποιο παιδάκι, πει κάτι παραπάνω το οποίο θέλει να με ενοχοποιήσουν, δεν πειράζει, δεν πειράζει, αυτά είναι ανθρώπινα, θα τις δεχτώ και τις ποινές. Τα παιδάκια παίζουνε πάντα στην αυλή του σπιτιού μου. Πηδάνε τον μαντρότοιχο της παιδικής χαράς και μπαίνουν στον χώρο τον δικό μου, που είναι η αυλή μου. Βέβαια μπήκανε, γιατί κάνανε την γυμναστική. Γυμναστική ντυμένα φυσικά, όχι να γδυθούνε, ντυμένα».

«Έχω 2 μηχανήματα γυμναστικής μέσα και κάνανε στα πόδια τους το μασάζ. Τα 5 παιδιά που μπήκανε κάνανε, τα 4 όλα καλά, φύγανε. Έμεινε ο μικρούλης να κάνει και αυτός στο τέλος και εκεί πια έγινε το λάθος. Μα και το παιδάκι στην αστυνομία στην Κω, δεν είπε κάτι διαφορετικό: «Σας πείραξε ο κύριος (…);», «όχι, βέβαια», αυτό. Αυτά ξεκινάνε όλα από τον πατέρα, ο οποίος τον τσάκωσα ας πούμε εγώ. Το μισό νησί είναι μαζί μου, το άλλο μισό που δεν είναι πολιτικά μαζί μου, είναι εναντίον μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share