Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Νίσυρος: «Τους έδειξε το όργανό του και...» - Συγκλονίζουν οι περιγραφές μητέρας μαθητή για την δράση του 50χρονου (video)

«Τους πήγε σε δωμάτιο και τους έδειξε λιπαντικά...»

19 Απριλίου 2024 19:12
Νίσυρος: «Τους έδειξε το όργανό του και...» - Συγκλονίζουν οι περιγραφές μητέρας μαθητή για την δράση του 50χρονου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίσυρος: Σπάνε την σιωπή τους γονείς μαθητών μετά τις καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο που έχει ήδη τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

6 ανήλικα παιδιά υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα του μεσήλικα και κακοποιήθηκαν.

Με στόματα που έμεναν κλειστά να ανοίγουν και το νησί να παραμένει ανάστατο.

Γονείς μαθητών Γυμνασίου και Δημοτικού αποκαλύπτουν στο Live News τα όσα κατέθεσαν στην αστυνομία.

«Τους έδειξε το όργανό του ως αναπαράσταση για να δουν πως είναι ας πούμε, ότι πρέπει να είναι έτσι. Και μην ντρέπεστε και εσείς δείξτε το και εσείς. Πανικοβλήθηκαν εκείνη την ώρα, σκουντήχτηκαν μεταξύ τους και με κάποιο τρόπο φύγανε», είπε η μητέρα 15χρονου μαθητή.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς που τον κατήγγειλαν, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας προσπαθούσε επίμονα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών.

«Πήγε να τους κάνει μάθημα πως θα προσελκύσουν μία γυναίκα, ένα κορίτσι. Με το που κατέβασε το παντελόνι του, σηκωθήκαν και φύγαν τα παιδιά», είπε ο πατέρας 15χρονου μαθητή.

Όπως λένε οι γονείς που δηλώνουν οργισμένοι, όταν κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, φρόντιζε να βρει τρόπο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις…

«Πρέπει να αναλάβει και η δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρούνται, να τιμωρούνται με τον χειρότερο ντροπή», είπε η μητέρα μαθητή.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από γονείς ενός 10χρονου παιδιού, που υποστήριξαν ότι ο 50χρονος αρχαιοφύλακας ασέλγησε στο παιδί τους.

Μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του 10χρονου αγοριού, ακολούθησαν άλλες 6 σε βάρος του αρχαιοφύλακα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες

«Τους μίλησε για κάποιες ξεναγούς ή τουρίστριες που θα τις ξεναγούσε και αν θέλουν να κατέβουν κάτω , να τους δείξει πώς να συμπεριφερθούν. Κατέβηκαν τα παιδιά από περιέργεια και τους έδειξε στο δωμάτιο λιπαντικά, κρέμες.

Ο αδερφός του κατηγορούμενου αρχαιοφύλακας υποστηρίζει στο Live News πως η αλήθεια θα λάμψει και πως ο 50χρονος δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό.

«Ο αδελφός μου είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, δεν ξέρω τώρα τι γίνεται με το παιδί. Δεν έχει καμία σχέση ο αδελφός μου με αυτά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος και επιμένει ότι το όνομά του ενέπλεξε ένα παιδί, που δασκαλεύτηκε από τους γονείς του, επειδή όπως υποστηρίζει είχε διαφορές με τον πατέρα του. Ήδη είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ, με τον φάκελο της υπόθεσης να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share