Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ανατριχιάζουν οι συγγενείς του 31 ετών αστυνομικού που σκοτώθηκε στον Πειραιά: «Ήταν πραγματικός αγωνιστής»

Η οδύνη της οικογένειας δεν περιγράφεται με λόγια...

17 Απριλίου 2024 16:41
Ανατριχιάζουν οι συγγενείς του 31 ετών αστυνομικού που σκοτώθηκε στον Πειραιά: «Ήταν πραγματικός αγωνιστής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέραντη θλίψη είναι αυτό που νιώθουν οι συγγενείς του αδικοχαμένου 31 ετών Αστυνομικού που χθες (16/4) έχασε τη ζωή του στον Πειραιά, όταν κτίριο στο οποίο γινόντουσαν εργασίες κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες από τον Δήμο Πειραιά για το κτίριο της οδού Νεωρίου στο οποίο εκτελούνταν προφανώς εργασίες ανακαίνισης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν έναν τοίχο στο κτίριο και χτύπησαν μια κεντρική δοκό, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολόκληρο τμήμα και να σκοτώσει τον 31χρονο.

Ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος εργαζόταν και σε οικοδομή για να ενισχύσει το εισόδημά του, τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες, προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό για να σωθεί, αλλά έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε.

Μετά το αδιανόητο αυτό περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και επτά εργάτες.

Ο θείος του 31χρονου αστυνομικού

Ο θείος του αδικοχαμένου αστυνομικού, Κώστας Σειρηνιώτης, μίλησε στο iefimerida.gr για τον θάνατο του Αγαθάγγελου.

«Το κλίμα εδώ στα Γρεβενά είναι πάρα πολύ βαρύ. Θρηνούμε όλοι. Τόσο οι γονείς και ο αδελφός του, όσο και όλοι εμείς οι υπόλοιποι συγγενείς του. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ο οποίος ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής. Και εδώ στο χωριό εργαζόταν σε ό,τι δουλειά έβρισκε, γιατί έτσι είχε μάθει από μικρό παιδί να δουλεύει. Και στα χωράφια και στα τριφύλλια και όπου αλλού έβρισκε. Έτσι έκανε και στην Αθήνα. Χθες όταν το πληροφορηθήκαμε χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι ο Αγαθάγγελος έφυγε με τόσο άδικο τρόπο. Το μόνο που θέλουμε αυτή την ώρα είναι να έρθει το παιδί στον τόπο του, να θρηνήσουμε και να τον αποχαιρετήσουμε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια», είπε.

«Ο αδελφός μου ήταν ένας άνδρας από αυτούς που δεν υπάρχουν πλέον»

Το ίδιο site επικοινώνησε και με τον αδελφό του αδικοχαμένου νέου, ο οποίος, σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, είπε: «Ο αδελφός μου ήταν ένας άνδρας από αυτούς που δεν υπάρχουν πλέον. Τίποτα άλλο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share