Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Νίκος Πλακιάς: «Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο...» - Νέες «αιχμές» κατά Γεωργιάδη και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ (video)

Ταυτόχρονα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει να κατηγορεί τους συγγενείς των θυμάτων για θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το μπάζωμα

17 Απριλίου 2024 11:49
Νίκος Πλακιάς: «Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο...» - Νέες «αιχμές» κατά Γεωργιάδη και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ (video)
φωτογραφία δεξιά: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Νίκος Πλακιάς, ένας από τους ενεργότερους συγγενείς θυμάτων, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, στις 28/02/23, όταν συνέβη η μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχίων στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Η αποκάλυψη έγινε στο Focus και ο γνωστός τρολ λογαριασμός "Πεν Νταλαούρα", ήταν ο πρώτος ανέβασε την είδηση στο Χ.

Επί την ευκαιρία, δείτε: Νέες αιχμές από την ευρωπαία εισαγγελέα για τα Τέμπη: «Πόσες τραγωδίες χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά σκοτώνει;»

"Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας των Τεμπών, ο σταθμάρχης, ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Αυτό δεν το είδε χθες η μονταζιέρα και τα ΜΜΕ προπαγάνδας του Μαξίμου;", γράφει, αναρτώντας και το βίντεο από τη συνέντευξη του Νίκου Πλακιά.

Ο Νίκος Πλακιάς τονίζει πως αυτό που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία ενώ όπως αποκαλύπτει υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, όπως ότι "ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο το μοιραίο βράδυ".

Παράλληλα, ο Νίκος Πλακιάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, σχετικά με ζήτημα του μονταρισμένου ηχητικού που δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Δείτε επίσης: «Αιχμές» Μαρίας Καρυστιανού: «Η θέση να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας είναι φθηνή δικαιολογία και δε μας εκφράζει καθόλου»

Σε ανάρτησή του στο X/Twitter, ο Ν. Πλακιάς θέτει ερωτήματα στον κο Τερεζάκη για το χρόνο παράδοσης του ηχητικού υλικού στις αρχές, αλλά και για το ζήτημα του ποιος είχε πρόσβαση σε αυτό.

Συγκεκριμένα, γράφει:

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μονταζιέρα και αύριο για το ξυλόλιο. Και κάπου εκεί θα κλείσει ο κύκλος ενημερώσεως σας για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες.

Μια ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη πυροδότησε νέες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη καθώς ο υπουργός Υγείας επιμένει να τους κατηγορεί για θεωρίες συνωμοσίας (!) όσον αφορά στα στοιχεία που παρουσιάζουν για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας.

Και ο υπουργός Υγείας συνεχίζει λέγοντας: «Ο αγωγός φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χρειαζόταν να ενισχυθεί το έδαφος με επιπλέον υλικά για να στηριχθούν οι γερανοί».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακαριαία ήταν η απάντηση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος σημείωσε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share