Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Τραγωδία στον Πειραιά: Αστυνομικός ο νεκρός από την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Προσήχθησαν ο εργολάβος και πέντε εργάτες - Τρεις συνάδελφοί τους τραυματίστηκαν ελαφρά

16 Απριλίου 2024 11:41
Τραγωδία στον Πειραιά: Αστυνομικός ο νεκρός από την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η κατάρρευση ενός τμήματος κτηρίου στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης είχε τραγική κατάσταση, καθώς οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν τον θάνατο ενός ατόμου. Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι το θύμα, ένας 31χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ της Νοτιοανατολικής Αττικής, εγκλωβίστηκε και σκοτώθηκε όταν τα συντρίμμια της κατάρρευσης έπεσαν πάνω στο φορτηγό που βρισκόταν.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

Στο σημείο βρέθηκαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το άτομο που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ακούσαμε έναν θόρυβο, έκαναν εργασίες τα παιδιά μέσα, είδαμε ότι πήραν έναν νεκρό. Αναστατωθήκαμε πολύ, δύο αυτοκίνητα γειτόνων διαλύθηκαν» είπε κάτοικος της περιοχής σύμφωνα με την οποία οι εργασίες είχαν ξεκινήσει πριν από δύο ημέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share