Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ανθρωποκτονία στα Πατήσια: Προηγήθηκε άγριος καβγάς στο σπίτι - Νέα στοιχεία για το θύμα και τον δράστη

Μέσα στο σπίτι της οδού Λεμεσού ξεκίνησαν όλα..

14 Απριλίου 2024 15:28
Ανθρωποκτονία στα Πατήσια: Προηγήθηκε άγριος καβγάς στο σπίτι - Νέα στοιχεία για το θύμα και τον δράστη
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στο σπίτι της οδού Λεμεσού 28 στα Πατήσια διαδραματίστηκε το αιματηρό περιστατικό που κατέληξε στο θανάσιμο μαχαίρωμα ενός 27χρονου με καταγωγή από την Κούβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης είναι ένας 35χρονος Αμερικανο- Κουβανός.

Δείτε επίσης: Πατήσια: Συνελήφθη ο 19χρονος για την αιματηρή επίθεση στο σχολείο – Επιχείρησε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς (video)

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν άγρια πριν ο 35χρονος βγάλει μαχαίρι και τραυματίσει θανάσιμα τον συμπατριώτη του.

Ο ίδιος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δράστη, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για προσωπικές διαφορές.

Δυστυχώς κατέληξε η ηλικιωμένη στην Ξάνθη: Έπαθε ανακοπή από τον φόβο της μετά τη ληστεία από γυναίκα Ρομά (video)

Τραγική ήταν η κατάληξη για την ηλικιωμένη που λήστεψαν στην Ξάνθη, γιατί έπαθε ανακοπή από τον φόβο της και δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» μια γυναίκα -πιθανότατα Ρομά με βάση μαρτυρίες- όρμησε πάνω της για να πάρει την τσάντα και την έριξε στο έδαφος.

Η ηλικιωμένη φέρεται να μην τραυματίστηκε σοβαρά -άλλες πληροφορίες λένε πως ήταν αιμόφυρτη και σε σοβαρή κατάσταση- και σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, πέθανε, γιατί έπαθε ανακοπή από τον φόβο της. Το περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης (10/4) έξω από τον πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», ενώ η αστυνομία αναζητάει τη δράστρια.

Άγιοι Ανάργυροι: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο μνημόσυνο της 28χρονης - «Η Κυριακούλα είναι στον μήνα του μέλιτος», φώναζε ο πατέρας της (video)

9 μέρες από την μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, με τους γονείς της να τελούν μνημόσυνο στο νεκροταφείο Άνω Λιοσίων.

Το παρών στο νεκροταφείο έδωσε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι τόσο οι γονείς, όσο και η αδελφή της Κυριακής βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

«Η αδελφή της ήταν αμίλητη. Την πλησίασα και της ζήτησα συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και της υποσχέθηκαν ότι θα μάθουμε ποιος έφταιγε», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης και συμπλήρωσε ότι: «κάποια στιγμή το κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς και ο πατέρας της πήγε κοντά της και της είπε “μη στεναχωριέσαι η Κυριακούλα είναι στον μήνα του μέλιτος και περνάει τέλεια”».

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ο πατέρας της Κυριακής βρίσκεται σε άρνηση και δε θέλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί του. «Μιλούσε με όλον τον κόσμο, τους αγκάλιαζε. Έδειχνε σαν να προσπαθεί να ξεχάσει τι είχε συμβεί», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share