Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Βολιώτης απειλoύσε τη γυναίκα του με μαχαίρι για να μην ταΐσει τα πεθερικά του - «Θα μετρήσω τα γεμιστά»

Μάλιστα, το είδαμε και αυτό

13 Απριλίου 2024 18:38
Βολιώτης απειλoύσε τη γυναίκα του με μαχαίρι για να μην ταΐσει τα πεθερικά του - «Θα μετρήσω τα γεμιστά»
Από Εύη Κουρίδου

Άνδρας στον Βόλο έβγαλε μαχαίρι στη γυναίκα του για ένα... ταψί με γεμιστά, επειδή δεν ήθελε να τα μοιραστεί με τα πεθερικά του.

Το επεισόδιο για τα γεμιστά έγινε κατά τη διάρκεια του φαγητού. Το ζευγάρι είχε καθίσει στο τραπέζι και έτρωγε το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

Παράλληλα στην Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της συζύγου του - Στο νοσοκομείο η γυναίκα (video)

Η γυναίκα είπε ότι είχε φτιάξει αρκετά γεμιστά και θα έδινε και στους γονείς της να φάνε, χωρίς να υπολογίζει στην αντίδραση του συζύγου της. Εκείνος φέρεται να αντέδρασε άσχημα, καθώς όπως φαίνεται, δεν ήθελε να μοιράσει… τη μπουκιά του.

Βολιώτης απειλoύσε τη γυναίκα του με μαχαίρι για να μην ταΐσει τα πεθερικά του

Η σύζυγός του, που δεν πήρε αρχικώς σοβαρά την αντίδρασή του, επέμεινε. Τότε ο 50χρονος φέρεται να άρπαξε το κουζινομάχαιρο και κραδαίνοντάς το, να απείλησε τη γυναίκα του. «Μην τυχόν και δώσεις γεμιστά στους γονείς σου. Θα τα μετρήσω!», φέρεται να είπε απειλώντας και φωνάζοντας.

Η γυναίκα ταράχθηκε από τη βίαιη αντίδραση του συζύγου της, ιδίως όταν τον είδε να παίρνει μαχαίρι. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν συχνούς καβγάδες, ωστόσο η αντιδικία για τα γεμιστά φαίνεται να έφθασε στα άκρα.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 50χρονο, παρόλο που η γυναίκα δήλωνε ότι δεν επιθυμεί πλέον τη δίωξή του, αποδίδοντας το συμβάν σε μία ένταση της στιγμής.

Ωστόσο, το αδίκημα της οπλοχρησίας διώκεται αυτεπάγγελτα. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Είχε πάρει αναβολή και χθες, η υπόθεση εκδικάστηκε.

Η σύζυγος κατέθεσε εκ νέου ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 50χρονου, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και για το αδίκημα της απειλής και για το αδίκημα της οπλοχρησίας και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share