Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: «Έπινε και έβγαζε τα νεύρα στη μητέρα μου» - Συγκλονίζει ο 15χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα του για την κακοποίηση της μητέρας του (video)

«Να μην πάει φυλακή, τον αγαπάω», έλεγε η 44χρονη για τον κακοποιητή της

12 Απριλίου 2024 17:41
Θεσσαλονίκη: «Έπινε και έβγαζε τα νεύρα στη μητέρα μου» - Συγκλονίζει ο 15χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα του για την κακοποίηση της μητέρας του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Ο 15χρονος που βρήκε τη δύναμη να περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος και να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, «σπάει» τη σιωπή του στο «Live News».

Η 44χρονη μητέρα του έφηβου από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως δεν επιθυμούσε την τιμωρία του συζύγου της.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα (12/4) ο 50χρονος που καταγγέλθηκε από τον 15χρονο γιο του ότι κακοποιούσε τη μητέρα του.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση, καθώς μετά από αίτημα της συζύγου του, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν τον θεσμό της ποινικής διαμεσολάβησης.

Επίσης, ήρε την κράτηση του υπό τον όρο να μην προσεγγίζει και να μην επικοινωνεί με τη σύζυγο και το παιδί του, ενώ υποχρεούται να αλλάξει και στέγη.

«Να μην πάει φυλακή, τον αγαπάω»

Η 44χρονη μητέρα του έφηβου από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως δεν επιθυμούσε την τιμωρία του συζύγου της, πάρα τα σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της ίδιας και του ανήλικου γιου τους.

«Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή της μητέρας μου»

Ο 15χρονος μίλησε στο Live News κι είπε ότι ό,τι έκανε ήταν από αγάπη και πόνο.

«Ο πατέρας μου έπινε, γυρνούσε κι έβγαζε τα νεύρα του πάνω στην μητέρα μου και σε εμένα. Πιο πολλές φορές αυτό γινόταν στην μητέρα μου. Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή της μητέρας μου. Έχει χτυπήσει κι εμένα πολλές φορές».

Μάλιστα, ο 15χρονος αποκάλυψε μιλώντας στο Live News ότι όταν ήταν εννιά ετών είχε επικοινωνήσει ξανά με την αστυνομία λόγω των όσω έχει περάσει από τον πατέρα του. «Μάλωσα με τον πατέρα μου στα εννιά μου χρόνια, έτρεχα, έπεσα και χτύπησα στο πόδι μου», περιέγραψε.

«Να μην μείνει μαζί μας, να τον βοηθήσουμε να ζήσει την ζωή του, αλλά μακριά μας», αυτό είναι που ζητάει σήμερα ο 15χρονος και λέει για την μητέρα του «τον αγαπάει γιατί έχουν περάσει πολλά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share