Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Eurojackpot: Αστρονομικά κέρδη 86 εκατ. ευρώ στην αυριανή κλήρωση – Συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ

11 Απριλίου 2024 12:49
eurojackpot-opap
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών στην Ελλάδα μοιράζει το Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση. Οι παίκτες διεκδικούν στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού 86 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα στη χώρα μας.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 86 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και τα άλλα έπαθλα που μοιράζει το παιχνίδι στις υπόλοιπες 12 κατηγορίες, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, έως αύριο στις 19:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ, στις 21:00.

Eurojackpot στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κέρδη που φτάνουν έως και 120 εκατ. ευρώ

Το Eurojackpot , το οποίο ήρθε στην Ελλάδα πριν από περίπου 1 μήνα, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως και 120 εκατ. ευρώ. Το ποσό των 86 εκατ. ευρώ που διεκδικούν οι παίκτες στην αυριανή κλήρωση, έχει συγκεντρωθεί ύστερα από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν συνολικά 19 ευρωπαϊκές χώρες. Σε δύο από αυτές, τη Γερμανία και τη Σουηδία, βρέθηκαν στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης δύο νικητές στη δεύτερη κατηγορία του Eurojackpot, που κέρδισαν από 869.448,30 ευρώ ο καθένας.

Οι κληρώσεις του Eurojackpot πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, στις 21:15, και κάθε Παρασκευή, στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Eurojackpot στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Στο δελτίο του Eurojackpot υπάρχουν 6 στήλες συνολικά, με κάθε στήλη να περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο, από το 1 έως το 50, και τουλάχιστον 2 αριθμούς στο δεύτερο πεδίο, από το 1 έως το 12.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

*18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share