Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι καταγγελίες κακοποιημένων γυναικών: «Θα σε κλωτσήσω να το χάσεις» της έλεγε ενώ ήταν έγκυος (video)

«Αν δεν θέλω εγώ να το έχεις, δεν θα το έχεις»

7 Απριλίου 2024 11:18
Σοκάρουν οι καταγγελίες κακοποιημένων γυναικών: «Θα σε κλωτσήσω να το χάσεις» της έλεγε ενώ ήταν έγκυος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό προκαλούν νέες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με θύματα γυναίκες που περνούσαν έναν Γολγοθά στο πλευρό των συντρόφων τους.

«Θα σε κλωτσήσω να το χάσεις» όπως αποκαλύπτει μία γυναίκα μιλώντας για τον άνδρα που είχε στο πλευρό της και πατέρα του βρέφους που κυοφορούσε

«Ήμουν σε σχέση περίπου στους έξι μήνες και την περίοδο εκείνη ήμουν και έγκυος. Η σχέση ξεκίνησε με ένα πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Ήταν ευγενικός και περιποιητικός. Εγώ έμενα μόνη μου και στο τρίμηνο επάνω ήρθε στο σπίτι μου χωρίς συζήτηση. Στους 5 μήνες με το που μαθαίνει ότι είμαι έγκυος, ξεκινάει όλο το βασανιστήριο και έλεγε “αν δεν θέλω εγώ να το έχεις, δεν θα το έχεις, θα σε κλωτσήσω στην κοιλιά να το χάσεις”. Σε κάθε εξέταση που πήγαινα και έκανα έλεγε “γιατί πας αφού δεν θα το έχεις;”» επεσήμανε η γυναίκα – θύμα κακοποίησης μιλώντας στο Mega το πρωί της Κυριακής 7/4.

«Στους δυόμιση μήνες εγκυμοσύνης ξεκινάει “δεν μου αρέσει το φαγητό που έφτιαξες”, μου πέταγε τα πιάτα στο κεφάλι. “Και τι νομίζεις ότι είσαι; Άχρηστη. Τι νομίζεις ότι θα γίνεις μάνα;”. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να μειώσει έναν άνθρωπο και αρχίζεις να αισθάνεσαι ακόμη πιο χάλια, να λες ‘ το έχω το μωρό, το θέλω, δεν το θέλω;’. Υπάρχει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη και σε έναν τσακωμό μου ρίχνει μια κλωτσιά στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να αποβάλλω. Μου έκλεψε λεφτά, πράγματα από το σπίτι» επεσήμανε στην εκπομπή «Χαμόγελα και Πάλι».

«Με το που με παίρνει από το νοσοκομείο ξεκινάει με ένα χαστούκι μέσα στο αυτοκίνητο. Εννοείται πως χώρισα. Μπορεί να λένε όλοι “και γιατί δεν έφυγες;”. Ακόμα και τώρα που το λέω ανατριχιάζω, όταν το ζεις όλο αυτό δεν το πιστεύεις ότι σου συμβαίνει. Δεν είχα ψυχολογία και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Με απείλησε με περίστροφο και όταν πήγαμε στην Αστυνομία, πλήρωσε και τον άφησαν» - Ξεσπά θύμα ενδοοικογενειακής βίας για την αστυνομία (video)

Σανίδα σωτηρίας για την ίδια ήταν ένας γείτονάς της

«Αυτός που με βοήθησε ήταν ένας γείτονας, ο οποίος άκουγε τις φασαρίες και ειδοποίησε την αστυνομία. Φεύγω από το σπίτι, με παίρνει η αστυνομία, είχα μώλωπες, σκισμένα χείλη. Δεν υπήρχε αξιωματικός και ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας 25 χρόνων. Δεν του έκανα μήνυση γιατί μου είπαν ότι δε με προστατεύει ο νόμος, ο ίδιος ο αστυνομικός με απέτρεψε. (…) Μου λέει “κάτι του έχετε κάνει για να αντιδράσει έτσι”. Σου εξηγούν ότι δε σε προστατεύει κανένας νόμος, κάνεις τον σταυρό σου και λες “δεν θα βγω από το σπίτι μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα”. Σε ό,τι σπίτι είχα πάει, ερχόταν από έξω και περίμενε με το αυτοκίνητο» τόνισε η γυναίκα.

«Με πήρε η ίδια η μητέρα του τηλέφωνο και μου λέει “από εδώ και πέρα τρέχεις αν θέλεις να σωθείς. Μην νομίζεις ότι είσαι η πρώτη που το έχει κάνει”. Δεν μπορούσαν να τον βάλουν στο ψυχιατρείο γιατί εξαφανιζόταν, δεν τον έβρισκαν» υπογράμμισε το θύμα μιλώντας για τον Γολγοθά που βιώνει.

Κλείνοντας η γυναίκα που αποκάλυψε τα βασανιστήρια που περνούσε ζήτησε από όσες έχουν περάσει παρόμοια περιστατικά «να πιστεύουν στον εαυτό τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share