Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Ετοιμάζονταν για συμπλοκή αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Μαζικές προσαγωγές 25 ανηλίκων

Είχα μεταβεί σε διαφορετικές περιοχές για επεισόδια αλλά η Αστυνομία έφτασε πρώτη

6 Απριλίου 2024 21:58
Γλυφάδα: Ετοιμάζονταν για συμπλοκή αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Μαζικές προσαγωγές 25 ανηλίκων
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μαζικές προσαγωγές ανηλίκων, 25 στο σύνολο χωρίς να επιβεβαιώνεται πλήρως ο αριθμός τους, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) η ΕΛΑΣ στη Γλυφάδα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για συμπλοκή.

Με την ευκαιρία, δείτε την αδιανόητη καταγγελία γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανήλικοι φέρεται να είχαν κλείσει ραντεβού για συμπλοκή και είχαν μεταβεί στη Γλυφάδα από διαφορετικές περιοχές των Νοτίων Προαστίων, προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Γλυφάδα: Ετοιμάζονταν για συμπλοκή αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Μαζικές προσαγωγές 25 ανηλίκων
(EUROKINISSI)

Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν στο σημείο και, μόλις αντιλήφθηκαν τα κίνητρά τους, προχώρησαν στις προσαγωγές.

Οι 25 ανήλικοι, ο αριθμός των οποίων δεν επιβεβαιώνεται πλήρως, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ κλήθηκαν και οι γονείς τους για κατάθεση.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανήλικους ηλικίας 14 έως 17 ετών. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το περιστατικό στη Γλυφάδα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρά τους.

Αριστοτέλους: Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών - Επιτέθηκαν σε νεαρό (video)

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκε άγρια επίθεση από ομάδα περίπου δέκα ατόμων σε νεαρό το βράδυ της Παρασκευής 5/4 στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε για άγνωστους λόγους λίγο πριν τις 22:30 στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Μητροπόλεως.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό που δεν θέλησε να κάνει καταγγελία και δεν θέλησε να πάει για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Απίστευτο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το ΙΧ αναποδογύρισε και ο οδηγός που σώθηκε από θαύμα γελούσε στην κάμερα

Το φως της δημοσιότητας από την άγρια επίθεση στην Πλατεία Αριστοτέλους που ήταν γεμάτη από κόσμο είδε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share