Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Σκωτσέζικο ντους» από την Χριστίνα Σούζη: Έριξε την βαριά "καμπάνα" μέχρι το Σαββατοκύριακο (video)

Η αναλυτική πρόγνωση της μετεωρολόγου

26 Μαρτίου 2024 18:30
«Σκωτσέζικο ντους» από την Χριστίνα Σούζη: Έριξε την βαριά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο (Τετάρτη 27/3), σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη με τα σκαμπανεβάσματα να συνεχίζονται όλη την εβδομάδα. Κυκλωθυμικός μέχρι τέλους ο Μάρτιος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Την Τετάρτη στα Δ – Κ και Β , θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα πολύ γρήγορα θα περιοριστούν στα ΒΑ, και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΑ 5 με 7 μποφόρ , και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Δ , τα Β και το Α. Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ΝΑ και θα σταματήσουν. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο Ν 6 με 8 με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος Παρασκευή και Σάββατο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία σε άνοδο.

Νεφώσεις από άκρη σε άκρη από τον Γιάννη Καλλιάνο - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Kαιρός: Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη (26/3), αφού βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Επτάνησα, Ήπειρο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Δείτε επίσης: «Εκρηκτικό κοκτέιλ» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Η ατμόσφαιρα θα γίνει δύσκολη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο καιρός...»


Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κλείσου και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι από 4 – 8 μποφόρ, με έντονη την παρουσία αφρικανικής σκόνης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία από 10 – 20 βαθμούς και τους ανέμους στα 3 – 5 μποφόρ.

Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 6 – 18 βαθμούς και οι άνεμοι στα 3 – 6 μποφόρ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share