Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Εύβοια: Άντρας τραυμάτισε με κοντάρι τον γιο και τον πατέρα του - Αναζητείται από τις αρχές

Κατατέθηκε μήνυση κατά του δράστη

21 Μαρτίου 2024 09:32
Εύβοια: Άντρας τραυμάτισε με κοντάρι τον γιο και τον πατέρα του - Αναζητείται από τις αρχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια. Εγγονός και παππούς υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 39χρονου για ενδοοικογενειακή βια.

Δείτε επίσης: Ενδοοικογενειακή βία στη Σπάρτη: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του, πρώην bodybuilder - «Πήγε να με πνίξει όταν...» (video)

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ένας 39χρονος κατηγορείται ότι έσπασε το κινητό του 15χρονου γιου του και τον χτύπησε με ένα ξύλινο κοντάρι στο χέρι και τον αυχένα. Στη συνέχεια, χτύπησε και τον 73χρονο πατέρα του, κάτω από το αριστερό του μάτι και στα δάχτυλα. Ο εγγονός και παππούς υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 39χρονου για ενδοοικογενειακή βια και αστυνομικοί στην Εύβοια τον αναζητούν, καθώς εξαφανίστηκε.

Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε, τα δύο θύματα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ανατριχιαστικό περιστατικό στο Άργος: Χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό του

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε τόπο στο Άργος, καθώς 34χρονος άνδρας προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στην 32χρονη σύζυγό του, χτυπώντας τη με σίδερο και περιλούζοντάς τη με χλωρίνη.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης, το απόγευμα της Παρασκευής (1/3) κατόπιν εγκλήσεως του 32χρονου θύματος, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές μετά τον ξυλοδαρμό της.

Το θύμα ενδοοικογενειακής βίας μεταφέρθηκε στογενικό νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις, με ένα φοβερό αντίστοιχο περιστατικό να λαμβάνει τόπο στην Εύβοια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share