Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η σχέση της «Λορέλας» του Κολωνού με το νέο κύκλωμα μαστροπείας - Πώς η αδελφή θύματος «ξεσκέπασε» τα μέλη

«Συγκοινωνούντα δοχεία» οι δύο υποθέσεις πορνείας ανήλικων κοριστιών

19 Μαρτίου 2024 17:55
Η σχέση της «Λορέλας» του Κολωνού με το νέο κύκλωμα μαστροπείας - Πώς η αδελφή θύματος «ξεσκέπασε» τα μέλη
Από Εύη Κουρίδου

Άμεση σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό έχει το νέο κύκλωμα, που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ, και εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση οδήγησαν στην αποκάλυψη ενός νέου κυκλώματος με θύματα ανήλικες. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δύο από τις κοπέλες που εξέδιδε η 25χρονη «εγκέφαλος» σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, είχαν σχέσεις και με την «Λορέλα».

Η «Λορέλα» από το κύκλωμα μαστροπείας

Υπενθυμίζεται ότι οι μαστροποί του Κολωνού, με βασικό πρωταγωνιστή την 31χρονη από την Αλβανία, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Βασικά θύματά τους ήταν μια 17χρονη και μια 15χρονη. Η 31χρονη τις είχε πείσει να εκδίδονται και μάλιστα τους έβρισκε η ίδια «πελάτες», ενώ από την αμοιβή τους, η ίδια κρατούσε τα «ποσοστά» της.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί η 31χρονη από την Αλβανία, που θεωρείται επικεφαλής του κυκλώματος, ο 33χρονος από την Εκάλη με το ψευδώνυμο «Πέτρος ο φωτογράφος», ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες και ακόμη έξι άνδρες.

Πώς η αδελφή θύματος ξεσκέπασε το κύκλωμα

Η αποκάλυψη για το νέο αυτό κύκλωμα φέρεται να έγινε όταν η αδελφή ενός ανήλικου θύματος, φέρεται να διαπίστωσε περίεργες συμπεριφορές και να ενημέρωσε την ΕΛΑΣ. Η αδελφή, που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την ανήλικη, είχε παραξενευτεί με το γεγονός ότι το θύμα του κυκλώματος μαστροπείας έλειπε συχνά τα βράδια, ενώ εντόπισε και κάποιες συνομιλίες που της κίνησαν υποψίες. Τα ονόματα αυτών «Βαγγέλης», με τον οποίο η ανήλικη φέρεται να είχε πάει σε ερωτικό ραντεβού και «Αλέκος», που φέρεται να πλήρωνε ανήλικες για να τις βλέπει γυμνές.

Η συγγενής της ανήλικης μάλιστα φέρεται να έδωσε σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στα μέλη του κυκλώματος. Στοιχεία έδωσε και η ίδια η ανήλικη όπως και τα άλλα κορίτσια που είχαν πέσει θύματα των τεσσάρων συλληφθέντων. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα θύματα ήταν θύματα και άλλου κυκλώματος μαστροπείας αυτού της Λορέλας που είχε εξαρθρωθεί το περασμένο φθινόπωρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share