Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πελάτης μαχαιρώνει τον μάγειρα για ένα... κοντοσούβλι

«Τα μάτια του γύριζαν και φαίνονταν ότι είχε πάρει κάτι βαρύ, και όχι ποτό»

19 Μαρτίου 2024 17:34
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πελάτης μαχαιρώνει τον μάγειρα για ένα... κοντοσούβλι
Από Εύη Κουρίδου

Στο φως της δημοσιότητας έβγαλε το Mega ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τη στιγμή που μάγειρας στη Θεσσαλονίκη μαχαιρώνεται από πελάτη.

Ο 55χρονος φαίνεται ήρεμος όταν μπαίνει στο μαγαζί και κάνει την παραγγελία. «Θέλω να φάω κάτι ελαφρύ σε κρέας», είπε στον μάγειρα, ο οποίος περιέγραψε ότι «τα μάτια του γύριζαν και φαίνονταν ότι είχε πάρει κάτι βαρύ, και όχι ποτό».

Όταν πηγαίνει το κοντοσούβλι στο τραπέζι, ο δράστης δείχνει ενοχλημένος. Ο μάγειρας πλησιάζει και αρχίζει ο διαπληκτισμός. Ο 55χρονος, τότε, αρπάζει το μαχαίρι και προσπαθεί να του επιτεθεί.

Η υπεύθυνη του καταστήματος προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά μάταια. Ο μάγειρας επιχειρεί και καταφέρνει να τον αφοπλίσει, ωστόσο, το κακό έχει ήδη γίνει: Ο δράστης του έχει καταφέρει ένα χτύπημα στην κοιλιά και το μαγαζί γεμίζει αίματα.

Θεσσαλονίκη: «Αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» - Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για το «μπαγιάτικο» κοντοσούβλι

Με συγκλονιστικό τρόπο περιέγραψε τα γεγονότα, ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο μαγαζί όπου εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, από έναν πελάτη για ένα... κοντοσούβλι.

«Δε θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα», λέει το θύμα στο Mega, δηλώνοντας ότι αυτό που θέλει είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. «Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 07:00, με τις καμπάνες που λέμε, μέχρι 09:00 - 10:00, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι», ανέφερε ο άτυχος άνδρας.

Η περιγραφή του αιματηρού περιστατικού από το θύμα

«Το περιστατικό; Με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ''όχι από αυτά, κανένα ελαφρύ κρέας''. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ''βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές''. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ''δε μου λες, το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;'' Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα και λέω ''στοπ. Είμαι 65 χρονών, επαγγελματίας και δε θα βρίζεις τη μάνα μου''.

«Οι γιατροί μου είπαν ''αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει''»

Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στην κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε, έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ''αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει''».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share