Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Θάνατος TikToker Tzane: Έτσι έχασε τη ζωή του στην πόλη «φάντασμα» της Ιταλίας - «Είναι η αλήθεια και δικαιούστε να τη γνωρίζετε» (video)

«Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα»

18 Μαρτίου 2024 16:09
Θάνατος TikToker Tzane: Έτσι έχασε τη ζωή του στην πόλη «φάντασμα» της Ιταλίας - «Είναι η αλήθεια και δικαιούστε να τη γνωρίζετε» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο του TikToker Tzane στη νότια Ιταλία, οι φίλοι του που ήταν μαζί του, εξιστορούν πώς έχασε τη ζωή του.

Ο Χρήστος Κόγιας και ο Dream Greek δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο αναφέρουν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το τραγικό γεγονός.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Ίσως για κάποιους είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, αλλά είναι η αλήθεια και δικαιούστε να τη γνωρίζετε. Όπως ξέρετε, τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο.

Φτάσαμε στον προορισμό όσο ακόμα είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio. Είχαμε φακούς μαζί και τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε στους δρόμους αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα», είπε αρχικά ο Κρις Κόγιας.

Ο Dreak Greek πρόσθεσε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…».

Τον λόγο πήρε πάλι ο Κρις Κόγιας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα».

Στη συνέχεια του βίντεο ο Κρις Κόγιας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουν κάτι αντίστοιχο χωρίς πρώτα να έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share