Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: «Αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» - Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για το «μπαγιάτικο» κοντοσούβλι

«Δε θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα, δεν είναι άνθρωπος»

17 Μαρτίου 2024 20:22
Θεσσαλονίκη: «Αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» - Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για το «μπαγιάτικο» κοντοσούβλι
Από Εύη Κουρίδου

Με συγκλονιστικό τρόπο περιέγραψε τα γεγονότα, ο μάγειρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο μαγαζί όπου εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, από έναν πελάτη για ένα... κοντοσούβλι.

«Δε θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα», λέει το θύμα στο Mega, δηλώνοντας ότι αυτό που θέλει είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. «Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 07:00, με τις καμπάνες που λέμε, μέχρι 09:00 - 10:00, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι», ανέφερε ο άτυχος άνδρας.

Η περιγραφή του αιματηρού περιστατικού από το θύμα

«Το περιστατικό; Με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ''όχι από αυτά, κανένα ελαφρύ κρέας''. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ''βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές''. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ''δε μου λες, το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;'' Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα και λέω ''στοπ. Είμαι 65 χρονών, επαγγελματίας και δε θα βρίζεις τη μάνα μου''.

«Οι γιατροί μου είπαν ''αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει''»

Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στην κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε, έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ''αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει''».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share