Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Οριστικό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Κούλουμα με φαινόμενα φέτος...»

Όσα έχει προαναγγείλει ο μετεωρολόγος

15 Μαρτίου 2024 22:25
Οριστικό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Κούλουμα με φαινόμενα φέτος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Ένα γενικά αίθριο 3ήμερο έχουμε μπροστά μας, ωστόσο ο Γιάννης Καλλιάνος έχει προειδοποιήσει εδώ και αρκετές μέρες για φαινόμενα βροχών που θα μας επισκεφθούν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Αυτά τα προγνωστικά στοιχεία φαίνεται να επιβεβαιώνονται πλησιάζοντας προς τις 18/3 και κάποιες περιοχές όντως θα κάνουν... υγρά Κούλουμα. Από εκεί και πέρα, έρχεται «υγρός χαρταετός» από τον Τάσο Αρνιακό: «Από χιονοπέδιλα μέχρι αντηλιακό...»

Αναλυτική πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο:

«Φαρμάκι» για την 25η Μαρτίου τα Μερομήνια: «Καμιά σχέση με την Καθαρά Δευτέρα...»

Μερομήνια 2024: Δεν είναι πολύ ευοίωνες οι προβλέψεις του καιρού, σύμφωνα με τα μερομήνια. Ο Μάρτιος θα είναι πιο ήπιος σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο αρκετό κρύο θα επανέλθει στις τελευταίες μέρες του και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τα χιόνια στη χώρα μας!

Μερομήνια 2024: Τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

Μάιος 2024

Πρώτη εβδομάδα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, μικρή κάθοδος στη συνέχεια και 17-26 υψηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα για οριακό καύσωνα κυρίως σε κεντρικά και νότια. Στο τέλος του μήνα τοπικές μπόρες.

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα 13-19 σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. Από 11 έως 21 ισχυρός καύσωνας. Από 22 έως 26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share