Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ξεκαθάρισε το τοπίο ο Σάκης Αρναούτογλου - «Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα θυμίζει...» (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

14 Μαρτίου 2024 14:44
Ξεκαθάρισε το τοπίο ο Σάκης Αρναούτογλου - «Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα θυμίζει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: «Ανοιξιάτικα άστατος» θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Τις πρωινές ώρες θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ πιο πυκνές θα είναι οι συννεφιές μετά το μεσημέρι.

Την Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η μέρα θα ξεκινήσει με πυκνές συννεφιές και βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο.

Μετά το μεσημέρι διάσπαρτες παροδικές μπόρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά -κυρίως ορεινά-, στα Επτάνησα, στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα θα φτάσει σε αρκετές περιοχές της χώρας τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική θα έχει ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία προς το απόγευμα ίσως εκδηλωθούν μικρής διάρκειας μπόρες στα δυτικά και στα ορεινά των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί στα πιο ορεινά και στα βορειοανατολικά, ενώ το Σάββατο περισσότερες θα είναι οι βροχές σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας. Η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή συννεφιά και παροδικές μπόρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αντίθετα η Καθαρά Δευτέρα θα περάσει με αρκετή ηλιοφάνεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share