Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: «Σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τη δικαστική περιπέτεια - «Δεν φοβάμαι, δε μιλάω για να μη γίνω αντικείμενο κουτσομπολιού»

Η επιστολή που έστειλε μέσω Κούγια κατά Κασσελάκη

7 Μαρτίου 2024 10:51
Δημήτρης Λιγνάδης: «Σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τη δικαστική περιπέτεια - «Δεν φοβάμαι, δε μιλάω για να μη γίνω αντικείμενο κουτσομπολιού»
ΒΑΣΙΛΗ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε για πρώτη φορά, μετά τη δικαστική του περιπέτεια, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στη στάση του, περιμένοντας τη στάση του Εφετείου και δείχνοντας εδώ και καιρό την αισιοδοξία του για την υπόθεση.

«Ξέρετε ότι έχω επιλέξει -και το τηρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης. Θα πω ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν άνηκα ούτε εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να δει αν θα επικυρωθεί ή όχι η ποινή του.

Η επιστολή κατά Κασσελάκη

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στη Super Κατερίνα για τη δίκη με τον Λάκη Λαζόπουλο, για την επιστολή που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για την υπόθεση της μητέρας των τριών κοριτσιών στην υπόθεση της Πάτρας.

«Μού έστειλε τη νύχτα μία επιστολή στο κινητό μου, με την οποία διαμαρτύρεται εντονότατα κατά του Κασσελάκη. Ανέφερε (σ.σ. ο Κασσελάκης) ένας άκρως συκοφαντικό γεγονός ότι δήθεν η ΝΔ στην ουσία έχει απαλλάξει τον Λιγνάδη. Οι τακτικοί δικαστές έκριναν ότι είναι αθώος, υπήρξε αυτός ο διωγμός, απολύθηκε από την κορυφαία θέση που είχε ως κορυφαίος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και συγχρόνως είναι ένας άνθρωπος άνεργος και κοινωνικά καταδιωγμένος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για την επιστολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share