Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Άσχημη εξέλιξη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στην φυλακή για ακόμη 6 μήνες!

Η Εισαγγελέας, με μια φράση, τελείωσε τις ελπίδες της κατηγορούμενης

5 Μαρτίου 2024 11:54
Άσχημη εξέλιξη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στην φυλακή για ακόμη 6 μήνες!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για μισό χρόνο ακόμη, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με σύμφωνη πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας.

Συγχρόνως, φυλακίστηκε 70χρονος που παρενόχλησε ανήλικη με νοητική υστέρηση στη Θεσσαλονίκη.

Η Εισαγγελέας τόνισε πως πρέπει να παραταθεί για ακόμη ένα εξάμηνο η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων πράξεων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στην φυλακή για ακόμη 6 μήνες

«Φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως τις 30/9/2024», είπε χαρακτηριστικά η Εισαγγελέας.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αντέτεινε πως πρέπει να αρθεί η προσωρινή κράτηση.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είναι πρώτος μάρτυρας στη δίκη.

Μαθεύτηκε η τιμή: Πωλείται το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, τέλος εποχής μετά την τριπλή τραγωδία

Προς πώληση το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μικρή κόρη της, η Ίριδα.

Σύμφωνα με το Pelop, η μεσίτρια Αγγελική Πολύζου Δημητρίου ανάρτησε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναγνωρίζουν και να σχολιάζουν πως επρόκειτο για το ακίνητο που ζούσε η οικογένεια της κατηγορούμενης μητέρας που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα: Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκδόθηκε το διαζύγιό της με τον Μάνο Δασκαλάκη δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Το τριόροφο της οδού Μπιζανίου άνηκε στην σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2020. Προφανώς οι κληρονόμοι της Ευγενίας Κούτρα θέλουν να πουλήσουν το ακίνητο, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί στη γειτονιά με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι όταν είχε ξεσπάσει σάλος με την υπόθεση.

Το οίκημα διαθέτει τρεις ορόφους όπου ο καθένας έχει επιφάνεια 100 τμ, είναι διαμπερές και κατασκευάστηκε το 1980. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στις 270.000 ευρώ και χαρακτηρίζεται από το μεσιτικό γραφείο ως επενδυτικό.

Η πρώην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου είχε μετακομίσει με τον αείμνηστο σύζυγό της το 2006 στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια η σπιτονοικοκυρά είχε συνταξιοδοτηθεί και ζούσε στο σπίτι, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share