Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Χαϊδάρι: έπιασαν 22χρονο για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Στον ανακριτή οδηγείται την Τετάρτη ο 22χρονος

5 Μαρτίου 2024 11:52
Χαϊδάρι: έπιασαν 22χρονο για απόπειρα αρπαγής 16χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 22χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3/24) για απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης, στο Χαϊδάρι και μάλιστα, στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η ανήλικη επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, είδε τον 22χρονο να ορμάει πάνω της, προσπαθώντας να την βάλει με το ζόρι στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητες σκηνές στο Χαϊδάρι: 16χρονος μαθητής ΕΠΑΛ είχε όπλο μέσα στην τσάντα του στο σχολείο - Συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του (video)

Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο, με την κοπέλα να τραυματίζεται ελαφρά και να της πέφτει ένα σκουλαρίκι, το οποίο πήρε ο 22χρονος.

Η 16χρονη έκανε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 22χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα αρπαγής στα διόδια Αιγίου: Τρεις νεαροί έσερναν ημίγυμνη γυναίκα - Ούρλιαζε για να ξεφύγει

Την απόπειρα αρπαγής γυναίκας από τρεις νεαρούς κοντά στα διόδια του Ελαιώνα στο Αίγιο, κατέγραψε κάμερα, το βράδυ της Πέμπτης (21/12).

Τρία νεαρά άτομα κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο και προσπαθούν με το ζόρι να βάλουν μια γυναίκα μέσα σε αυτό. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να αντισταθεί. Έτσι, δεν καταφέρνουν να τη βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνη φεύγει.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενδέχεται να πρόκειται για κάποια απόπειρα αρπαγής μεταξύ Ρομά της περιοχής και το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αιγαίου, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τους νεαρούς άντρες.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Ίλιον: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 27χρονο και βαριά τραυματισμένο 70χρονο (video)

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της αχαϊκής εφημερίδας «Γνώμη», αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share