Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αληθινή λεβέντισσα: Ατρόμητη μητέρα 7 παιδιών στη Λέσβο οδηγεί τρακτέρ, οργώνει, παλεύει καθημερινά και δεν το βάζει κάτω

Το λέει η ψυχούλα της

5 Μαρτίου 2024 11:31
Αληθινή λεβέντισσα: Ατρόμητη μητέρα 7 παιδιών στη Λέσβο οδηγεί τρακτέρ, οργώνει, παλεύει καθημερινά και δεν το βάζει κάτω
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Λέσβος: Η Ειρήνη Θαλασσέλλη, 40 ετών, είναι μητέρα επτά παιδιών, με τρία κορίτσια και τέσσερα αγόρια. Είναι αγρότισσα που χειρίζεται με εξαιρετική δεξιοτεχνία το τρακτέρ και οργώνει το χωράφι της. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις της, καταφέρνει να ανταποκριθεί σε όλα με επιτυχία, με την υποστήριξη του συζύγου της που είναι πάντα στο πλευρό της.

«Είμαι σε όλα και στα παιδιά μου και στο σπίτι, την ώρα που λείπουν τα παιδιά είμαι στα χωράφια και όταν είναι, είμαι εκεί για να τα φροντίσω. Βάζω στόχους και τα καταφέρνω. Είναι δύσκολο αλλά παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου που βοηθάει. Ο άνδρας μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει σε ότι κάνω», όπως λέει στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.

Η κ. Θαλασσέλλη ασχολείται με τα χωράφια εδώ και 11 χρόνια και παρά τις δυσκολίες, δεν το παρατάει, ειδικά όταν βλέπει τα χαμόγελα των παιδιών της, όπως αναφέρει.

Δείτε επίσης: Viral η τελετή του Αγιασμού των υδάτων στη Μυτιλήνη – Ο ιερέας έκανε…πάσα τον Σταυρό σε κολυμβητή

Λέσβος: Ατρόμητη αγρότισσα μητέρα 7 παιδιών οδηγά τρακτέρ και παλεύει με την γη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share