Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως

4 Μαρτίου 2024 20:07
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη έπειτα από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, ανακλήθηκαν οι εκατέρωθεν μηνύσεις έπειτα από μεσολάβηση των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

«Βόμβα» από Μένιο Φουρθιώτη: «Ήμουν ο μάνατζέρ της και...» - Αυτή είναι σήμερα η σχέση του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε μιλήσει στο παρελθόν στο περιοδικό «People» για τη σχέση του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα και είχε ρίξει «βόμβα» για την εποχή που ήταν μάνατζέρ της.

Η συνεργασία του Μένιου Φουρθιώτη με την Τζούλια Αλεξανδράτου

«Εκείνη την περίοδο εγώ έκανα δηλώσεις, ενώ η Τζούλια μιλούσε ελάχιστα. Ήμουν ο μάνατζέρ της και την εκπροσωπούσα. Πληρωνόμουν για αυτό .Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Αν με ρωτούσες σήμερα αν θα έκανα κάτι αντίστοιχο, νομίζω πως δεν θα μπορούσα. Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα λεφτά πούλησε το τζιπ της.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου (σ.σ.: τότε ήταν μόλις 22 ετών), δεν καταλάβαινα τη σοβαρότητα όλων όσα δήλωνα, αλλά και τι δημιουργείται όταν λες κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι.

Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους ανθρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δεν μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει το δικό του δρόμο»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share