Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Επίσημο στα Lidl: «Έσκασαν» τα ευχάριστα από την αλυσίδα!

Απόφαση-σταθμός για όλους τους καταναλωτές

4 Μαρτίου 2024 17:49
Επίσημο στα Lidl: «Έσκασαν» τα ευχάριστα από την αλυσίδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα εποχή στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων «εγκαινιάζει» από σήμερα 4 Μαρτίου η αλυσίδα Lidl.

Και αυτό γιατί τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα, όλα τα σούπερ μάρκετ Lidl θα ανοίγουν στις 7:45 κάθε μέρα, ήτοι ένα τέταρτο νωρίτερα έναντι του πρότερου ωραρίου, ενώ κάθε Σάββατο θα κλείνουν μια ώρα αργότερα και δη στις 21:00.

Όπως αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο CEO και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, Martin Brandenburger, η εν λόγω απόφαση ελήφθη με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και δη για λόγους ευκολίας όσων επιθυμούν να αγοράσουν πρωινό κλπ.

Ερωτηθείς δε για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ο επικεφαλής της κορυφαίας αλυσίδας του οργανωμένου λιανεμπορίου εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, τα καταστήματα είναι ανοιχτά στις περιοχές που το επιτρέπει ο νόμος.

αλυσιδα-σουπερ-μαρκετ-λιντλ
Σούπερ μάρκετ Λιντλ

Αισιοδοξία για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού στην Ελλάδα

Μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε για την αποφοίτηση των σπουδαστών του πρώτου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος Lidl UP: Learn & Work, ο «ισχυρός» άντρας της Lidl Ελλάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο πληθωρισμός που μετράνε εσωτερικά στην αλυσίδα ήταν αρνητικός τον Ιανουάριο. «Ο εσωτερικός πληθωρισμός στη Lidl Ελλάς διαμορφώθηκε στο -1% τον Ιανουάριο και περίπου στα ίδια επίπεδα και τον Φεβρουάριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις του, το 2024 αναμένεται να είναι μια καλή χρονιά για την ελληνική οικονομία, λαμβάνοντας σημαντική ώθηση από εξελίξεις με θετικό αποτύπωμα, όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού και η συνεχιζόμενη άνθηση του τουριστικού ρεύματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share