Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ετοιμάζει τις βέρες ο Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (video)

Αποκάλυψε αυτό που όλοι αναρωτιόντουσαν για τον γάμο τους

29 Φεβρουαρίου 2024 21:41
Ετοιμάζει τις βέρες ο Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος του με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα, προχώρησε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την επαγγελματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι θέλει να προσφέρει εθελοντικά στη χώρα μας, στον χώρο της υγείας, που γνωρίζει ως πολύπειρος νοσηλευτής.

Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που προσφάτως ψηφίστηκε από τη Βουλή και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και στην Ελλάδα με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Μακπέθ απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα.

Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς». Πρόσθεσε όμως ότι «σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας» πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία. Αναφορικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Δείτε επίσης: Πεθερά Κασσελάκη: «Και o άλλος μου γιος είναι gay» -Στηρίζει τον Στέφανο σε κάθε του απόφαση

«Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»

Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγόρασαν σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δεν θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Σχετικά με το τι τους ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζουν και με ποιον τρόπο η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, επηρέασε τη ζωή τους, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε: «Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου…

Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου». Συμπλήρωσε πάντως ότι «μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Σε ερώτηση «πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία», ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε: « Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή σε αλλαγές και στη διαφορετικότητα. Ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμή».

«Ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα»

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία: «Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα».

Η συμβουλή του στον Στέφανο Κασσελάκη

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε: «Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές.

Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν”, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία – λογική για το πως έχει δημιουργηθεί το κόμμα.

Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share