Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Από το λαγούμι της Κορινθίας σε διαμέρισμα του Πειραιά- Άφαντη η εγκυμονούσα σύζυγος του

Ο επιρροή του Κοέλιο και η εξήγηση για τα όπλα

29 Φεβρουαρίου 2024 12:41
Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Από το λαγούμι της Κορινθίας σε διαμέρισμα του Πειραιά- Άφαντη η εγκυμονούσα σύζυγος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο 45χρονος άνδρας που ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Κορινθία αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος πρόκειται να μετακομίσει σε ένα σπίτι στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Στο Παίδων ο «παλαιοχριστιανός» πατέρας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με αφήνουν να δω το παιδί μου» - Απολύεται από τον Δήμο, του ζητούν να γυρίσει πίσω τα λεφτά!

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 45χρονου που κατοικούσε με την οικογένεια του σε λαγούμι στην Κορινθία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εξήγησε πως παραχώρησαν στον Μανώλη ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβουλέψει τον πελάτη του, εάν λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του πηγαίνοντας στο σχολείο.

Αυτή τη κατάσταση δεν την αρνήθηκε ο Μανώλης, ενώ και οι δύο εξήγησαν πως το σπίτι που πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε σχολείο.

«Δεν έχω βρεθεί με τη σύζυγο μου»

Ο 45χρονος Μανώλης μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του, ο οποίος δεν γνωρίζει που βρίσκεται η έγκυος γυναίκα του με την κόρη τους ενώ όπως είπε «και εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πυθάρι».

«Μαθαίνω νέα της συζύγου μου αλλά δεν γνωρίζω που είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, δεν ήθελε να αναφέρει πολλά στοιχεία παρά μόνο ότι ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πάτερ Κλεομένη και όσα έχουν γραφτεί πρόκειται περί παρεξήγησης.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».

«Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή»

O 45χρονος νωρίτερα, αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντα του και ενασχόληση του με τη συγγραφή. «Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

Εξήγησε πως αυτή τη στιγμή ο μισθός του από τον Δήμο Ερέτριας βρίσκεται σε παύση πληρωμής , ενώ αναφορικά με όσα λένε οι κυνηγοί για το περιστατικό του εμπρησμού, ο Μανώλης το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Μανώλη μίλησε επίσης και για τα όπλα που βρέθηκαν στο λαγούμι που κατοικούσε στην Κορινθία: «Τα περισσότερα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου είναι αυτοσχέδια εκτός από ένα που βρήκα θαμμένο».

Σε ό,τι αφορά τα όπλα που βρέθηκαν στο λαγούμι, ο 45χρονος υποστήριξε πως τα περισσότερα ήταν αυτοσχέδια, ενώ ένα από αυτά το βρήκε θαμμένο.

Ο Μανώλης διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των κυνηγών πως ευθύνεται για τον εμπρησμό που έλαβε χώρα στην περιοχή. «Ποτέ δεν έβαλα φωτιά», δήλωσε με σιγουριά, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα κίνητρο να βλάψει το περιβάλλον.

«Έσπασε τη σιωπή της» η έγκυος σύζυγος του παλαιοχριστιανού: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου - Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα…»

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμη το πού βρίσκονται η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, και τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 13 ετών από την Κορινθία.

Η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον ίδιο.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» δήλωσε στο Star. Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στην Κορινθία, στις 12 Φεβρουαρίου. «Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share