Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Μάρτης «γδάρτης» από τα Μερομήνια - Σφοδρό καιρικό «χτύπημα» το δεύτερο 15ημερο

Τι μας περιμένει;

29 Φεβρουαρίου 2024 10:15
Μάρτης «γδάρτης» από τα Μερομήνια - Σφοδρό καιρικό «χτύπημα» το δεύτερο 15ημερο
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερομήνια 2024: Πλημμύρες και ψύχος θα μας επισκεφτούν το 2024, ενώ αρκετές περιοχές θα δουν χιόνια και ακραία φαινόμενα, σύμφωνα με τα Μερομήνια.

O Μάρτιος θα είναι πιο ήπιος σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο αρκετό κρύο θα επανέλθει στις τελευταίες μέρες του. Παράλληλα, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Μερομήνια 2024: Έρχονται ξανά χιόνια - Πότε φτιάχνει ο καιρός

Φεβρουάριος 2024

Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους, ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, αλλά στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει η περαιτέρω βελτίωση.

Μάρτης «γδάρτης» από τα Μερομήνια - Σφοδρό καιρικό «χτύπημα» το δεύτερο 15ημερο
(EUROKINISSI)

Μάιος 2024

Πρώτη εβδομάδα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, μικρή πτώση στη συνέχεια και 17 έως 26 του μήνα υψηλές θερμοκρασίες με πιθανότητα για οριακό καύσωνα, κυρίως σε κεντρικά και νότια. Στο τέλος του μήνα τοπικές μπόρες.

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα (13-19), σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος, χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα από 19 έως 25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 Αυγούστου ισχυρός καύσωνας. 22-26 του μήνα ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share