Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φώναζαν «Άξιος-Αξιος!»: Χειροκροτήματα για τον Γιάννη Καλλιάνο μέσα στην εκκλησία μετά από αυτό που έκανε εναντίον των γκέι

Τον αποθέωσαν γιατί ψήφισε κατά

28 Φεβρουαρίου 2024 14:22
Φώναζαν «Άξιος-Αξιος!»: Χειροκροτήματα για τον Γιάννη Καλλιάνο μέσα στην εκκλησία μετά από αυτό που έκανε εναντίον των γκέι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αρκετοί πιστοί μέσα στην εκκλησία επευφημούν τον Γιάννη Καλλιάνο και να του φωνάζουν «άξιος», όταν ο ιερέας είπε ότι δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Την αποθέωση μέσα σε εκκλησία γνώρισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, μετά την απόφασή του να μην υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αποθέωσαν τον Καλλιάνο μέσα στην εκκλησία επειδή δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, αρκετοί πιστοί μέσα σε εκκλησία επευφημούν τον Γιάννη Καλλιάνο και να του φωνάζουν «άξιος», ενώ νωρίτερα ο ιερέας τον παρουσίασε στο ποίμνιο αναφέροντας πως ο βουλευτής της ΝΔ δεν ψήφισε το επίμαχο νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής φαίνεται να κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι και να ευχαριστεί τους πιστούς που τον χειροκροτάνε.

Κύκλοι της Εκκλησίας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τους βουλευτές που δεν ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ επιτίθονται ακόμα και με βαρείς χαρακτηρισμούς σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ από την Ηλιούπολη, ο οποίος σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει “άξια μάνα” την Άννα Καραμανλή, ενώ χαρακτηρίζει ως “απάνθρωπο βουλευτή” και “ανάξιο” τον Παύλο Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ.

Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης - Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια,...

Posted by Σεραφείμ Δημητρίου on Sunday, February 25, 2024

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share