Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

«Κρούση» Ευδοκίας Τσαγκλή στα ΜΜΕ: «Αν ασχοληθείτε με τα Τέμπη, όσο σήμερα, πιστεύω σε μία αλλαγή» (video)

«Κάντε ένα ρεπορτάζ ,μπορείτε πάρα πολύ να μας βοηθήσετε...»

28 Φεβρουαρίου 2024 12:52
«Κρούση» Ευδοκίας Τσαγκλή στα ΜΜΕ: «Αν ασχοληθείτε με τα Τέμπη, όσο σήμερα, πιστεύω σε μία αλλαγή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκκληση προς τα ΜΜΕ απηύθυνε η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών με αφορμή τον ένα χρόνο από τη φονική σύγκρουση των τρένων και τον χαμό 57 ψυχών.

«Αν ασχοληθείτε με τη διερεύνηση της σύγκρουσης όσο ασχολείστε σήμερα, θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της επιζήσασας.

«Ένα χρόνο πριν κινηθήκαμε σε έναν σιδηρόδρομο χωρίς κανόνες ασφαλείας - Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σήμερα» τόνισε μιλώντας στον ANT1.

«Τίποτα δεν θα γυρίσει πίσω εκείνους που χάθηκαν τίποτα δεν θα σβήσει τις δικές μας μνήμες αλλά τουλάχιστον τώρα ας αναλογιστούμε ποια είναι η κατάσταση έστω και σήμερα να προστατεύσουμε τα παιδιά του σήμερα και του μέλλοντος» σημείωσε η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Με μία αγνοούμενη και τρία βαγόνια εξαφανισμένα κάποιοι έσπευσαν να κάνουν επιχωμάτωση» και πρόσθεσε ότι «το μπάζωμα ήταν κατάφορα παράνομο», κατήγγειλε η ίδια.

«Κάντε ένα ρεπορτάζ ,μπορείτε πάρα πολύ να μας βοηθήσετε. Αν ο Τύπος επιμείνει πιστεύω ότι μπορεί να έλθει μία μεγάλη αλλαγή» τόνισε με αγωνία η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο μνημόσυνο των Τεμπών: «Αγάπη μου δεν θα σε ξαναδώ...» - Κραυγές οργής και ένα τεράστιο «γιατί» (video)

Τέμπη: Σκηνές ανείπωτης θλίψης εκτυλίχθηκαν στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, μία ημέρα που γράφτηκε με μελανά γράμματα για την Ελλάδα με τον χαμό 57 ψυχών.

Συγγενείς των θυμάτων αφήνουν λουλούδια στα δεντράκια που έχουν φυτευτεί στο σημείο της τραγωδίας για να θυμίζουν σε όλους το δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο, στις 23:22 το βράδυ.

Συγκλονιστική η στιγμή που μια μητέρα προσέγγισε το ένα από τα αυτοσχέδια μνήματα και σπαρακτικά φώναξε για το παιδί της «αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ.. Πού είσαι;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share