Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση της Ζακύνθου: Ελεύθερος ο 27χρονος που φέρεται να διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης συντρόφου του (video)

Οι περιοριστικοί όροι που επέβαλε το δικαστήριο

26 Φεβρουαρίου 2024 16:51
Ανατροπή στην υπόθεση της Ζακύνθου: Ελεύθερος ο 27χρονος που φέρεται να διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης συντρόφου του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης φίλης του στη Ζάκυνθο. Ο νεαρός πήγε σήμερα το πρωί στον ανακριτή για την υπόθεση και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που επέβαλε το δικαστήριο σύμφωνα με το imerazante.gr, είναι αυτοί της καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ), απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν πρέπει να πλησιάζει την 19χρονη.

Ο 27χρονος αρνείται τις κατηγορίες και οι φίλοι του κατηγορούν τη γιαγιά της 19χρονης

Η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και περιγράφοντας τα όσα βίωσε καταγγέλλει: «Μου σκότωσε το παιδί μου». Ο 27χρονος, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες, με τους φίλους του να υποστηρίζουν πως «ήθελε όσο τίποτα» αυτό το μωρό.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», ανέφερε για την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλος του ζευγαριού στο Mega.

Μάλιστα, κατηγορούν τη γιαγιά της 19χρονης πως είχε ζητήσει από τον γιατρό να γίνει άμβλωση.

«Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε αυτό, ότι μόνη της πήρε τα χάπια, της τα έδωσα εγώ, διάφορα ψέματα. Μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», υποστηρίζει η γιαγιά της κοπέλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share