Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Συμπληγάδες πέτρες» για τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα: «Έμεινε» από κατολισθήσεις - Εγκλωβισμένοι 90 επιβάτες

Λεωφορεία του ΟΣΕ θα παραλάβουν τον κόσμο

26 Φεβρουαρίου 2024 12:49
«Συμπληγάδες πέτρες» για τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα: «Έμεινε» από κατολισθήσεις - Εγκλωβισμένοι 90 επιβάτες
Από Εύη Κουρίδου

Σε περιπέτειες μπήκαν οι επιβάτες του Οδοντωτού σιδηρόδρομου στην περιοχή των Καλαβρύτων, καθώς ο συρμός ακινητοποιήθηκε λόγω κατολισθήσεων από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.gr, o Οδοντωτός σταμάτησε κοντά στη θέση Νιάματα, στον Βουραϊκό, κατά τη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα, με κατολίσθησες πίσω και εμπρός της γραμμής. Οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

Την ίδια στιγμή, νέα παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη, με οδηγία προς τους ανακριτές να μη μείνει τίποτα αναπάντητο.

Ενώ όπως μεταδίδει το tempo24.news, στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Αστυνομία, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση προκειμένου να βγουν με ασφάλεια από το τρένο οι 90 επιβάτες.

Στο σημείο πηγαίνουν λεωφορεία του ΟΣΕ, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες, ενώ συνεργεία επιχειρούν ώστε να ανοίξει η γραμμή.

«Επιμένει η κακοκαιρία! Χιονίζει και...»: Ανατροπή στον καιρό και στον... χιονιά από τον Τάσο Αρνιακό!

Καιρός σήμερα: Με κακοκαιρία αναμένεται να μπει ο Μάρτιος σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως μιλάμε για τον πιο ζεστό χειμώνα των τελευταίων ετών.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανέλυσε τα δεδομένα και ξεκαθάρισε πως το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από χτες θα κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης και δεν θα είναι τόσο δυνατό όσο το περιμέναμε.

Ωστόσο από Πέμπτη επιστρέφει η κακοκαιρία, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και θα φέρει και χιονοπτώσεις αλλά σε... αναμενόμενες περιοχές, όπως ο Παρνασσός για παράδειγμα. Έτσι αναμένεται να μας πάει ο καιρός μέχρι και τον Μάρτιο, που αναμένεται να τον υποδεχτούμε από την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία, αυτές τις μέρες, δεν θα πέσει αρκετά, με την Αθήνα να βρίσκεται στους 13 βαθμούς, ενώ υπάρχουν και περιοχές που ο υδράργυρος θα δείξει 18 και 19 βαθμούς.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share