Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Εικόνες αγριότητας στη Λάρισα: Ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος νεαρούς (video)

Βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από ομάδα αγνώστων

26 Φεβρουαρίου 2024 10:51
Εικόνες αγριότητας στη Λάρισα: Ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος νεαρούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από ένα άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού ενός νεαρού στη Λάρισα το Σάββατο βράδυ δημοσιεύτηκε στο onlarissa.gr.

Στο βίντεο παρατηρείται ο νεαρός να υποστέλλεται σε άγριες επιθέσεις από μια ομάδα αγνώστων στην περιοχή του λόφου του Φρουρίου, ακόμα κι αν, όπως φαίνεται, δεν είχε καμία σχέση με αυτήν.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που σήκωσαν στον αέρα και πέταξαν το νεαρό θύμα τους με δύναμη πάνω σε σιδερένια κάγκελα ενώ δευτερόλεπτα μετά ένας από την ομάδα γρονθοκοπεί χωρίς καμία αφορμή ή πρόκληση και τον φίλο του θύματος που παρακολουθούσε σοκαρισμένος την επίθεση.

Μετά την επίθεση το θύμα έπεσε στο έδαφος αιμορραγώντας, για να οδηγηθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εικόνες αγριότητας στη Λάρισα: Ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος νεαρούς (video)

Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου, φοβήθηκα ότι θα με σκοτώσει» - Σπαράζει καρδιές η 19χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της (video)

Για την φρίκη που βίωσε στα χέρια του συντρόφου της μίλησε η 19χρονη από την Ζάκυνθο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 27χρονος σύντροφός της την υποχρέωσε να αποβάλλει με τη βία, χορηγώντας της χάπια.

Η νεαρή κοπέλα ήταν 2 μηνών έγκυος και μίλησε στην εκπομπή για την κακοποίησή της.

«Τσακωνόμασταν τον τελευταίο καιρό, είχα πάει σπίτι μου. Είχαμε χωρίσει, απλά είχαμε κρατήσει επαφές, μετά τα ξαναβρήκαμε. Είχε έρθει σπίτι μου να φάμε και φώναζε ότι η γιαγιά μου κι εγώ θέλουμε να του πάρουμε το παιδί.

Εκείνη τη μέρα ήμουν σπίτι μου και πήγαμε σπίτι του. Μου είχε δέσει τα χέρια και μου έλεγε ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί, με απειλούσε. Μου πάτησε το κεφάλι με το γόνατό του για να μου δέσει τα χέρια. Εγώ έκανα ότι πονούσα πολύ, ότι ζαλιζόμουν, αυτός τρόμαξε και με πήγε στο νοσοκομείο.

Είπα ότι έχω πάρει χάπια και με πολύ πολύ η κοιλιά μου. Δεν ήξερα τι χάπια ήταν.

Το ήθελα πάρα πολύ το μωρό, σκότωσε το παιδί μου.

Μου φώναζε αρκετές φορές. Φοβήθηκα πάρα πολύ, νόμιζα ότι θα με σκοτώσει.

Ποιο λόγο έχω να πω ψέματα; Μου σκότωσε το παιδί μου, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Θέλω μόνο να τιμωρηθεί από τον νόμο ή τον Θεό».

Ο δικηγόρος του 27χρονου πάντως ισχυρίζεται ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και ότι θα το αποδείξει με την αυριανή του απολογία στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share