Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Έρχονται μέχρι και χιόνια: Επιβεβαίωσε τα χειρότερα για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός!

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Τάσο Αρνιακό!

25 Φεβρουαρίου 2024 20:33
Έρχονται μέχρι και χιόνια: Επιβεβαίωσε τα χειρότερα για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καιρός - Τάσος Αρνιακός: Έντονη επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι αλλά και χιόνια.

Ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα τονίζοντας πως οι καταιγίδες θα είναι έντονες ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και ανεμοστρόβυλους. Ο ανοιξιάτικος καιρός ανήκει στο παρελθόν, με την κακοκαιρία να έχει αρχίσει ήδη από την Δυτική Ελλάδα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να χτυπήσει και την Αττική.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, δεν θα λείψουν ούτε τα χιόνια, αλλά σε αρκετά μεγάλα υψόμετρα. Η κακοκαιρία αναμένεται να κρατήσει μέχρι και την Τρίτη, ενώ τα φαινόμενα θα είναι έντονα και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή!

Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία και ποιες περιοχές χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή τις επόμενες ώρες; Ο Τάσος Αρνιακός αναλύει όλα τα δεδομένα για τον καιρό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε επαγρύπνηση ο Γιώργος Τσατραφύλλιας: Κακοκαιρία σε 2 μέρη την εβδομάδα που έρχεται - Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες

Ο καιρός επιδεινώνεται από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στις περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στην ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής (25/02) μέχρι και την Τρίτη (27/02) ενώ ο καιρός θα έχει νέα επιδείνωση από την Πέμπτη (29/02).

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει: Περιοχές με ισχυρές καταιγίδες που χρειάζονται την απαιτούμενη προσοχή :Κυριακή 25/2 από τις 20.00 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας: Κεφαλονιά-Ιθάκη ,Λευκάδα, Μεσσηνία, Ηλεία, Χανιά

Ξημερώματα Δευτέρας 26/2 μέχρι Δευτέρα μεσημέρι: Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Αττική, νησιά Αργοσαρωνικού νότια Εύβοια , Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Ανατολικό Αιγαίο (από Χίο και νοτιότερα)

Δευτέρα Μεσημέρι με Τρίτη πρωί: Κυκλάδες,Κρήτη ,Δωδεκάνησα, Ανατολικό Αιγαίο (από Χίο και νοτιότερα).

Υ.Γ :Νέα επιδείνωση Πέμπτη 29/2 -Παρασκευή 1/3 με βροχές και νοτιάδες.

«Βέλος» χιονιά από τα Μερομήνια: «Οι δύο λευκές μέρες που κλείνουν τον χειμώνα…»

Μερομήνια: Συνέχεια στις απανωτές εναλλαγές του καιρού μέχρι και τα τέλη Μαρτίου με ήπιες θερμοκρασίες αρχικά και πολύ κρύο για μια βδομάδα σχεδόν!

Μερομήνια: Μεγάλη ανατροπή στον καιρό από τα μέσα του επόμενου μήνα

Ο Μάρτιος 2024 θα είναι σε γενικές γραμμές ψυχρός με βοριάδες και τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας και βροχές στις υπόλοιπες περιοχές. Η κατάσταση μετά τις 10 με 15 Μαρτίου δείχνει να καλυτερεύει και ο καιρός μαλακώνει αρκετά.

Ο Απρίλιος 2024 στο πρώτο 15νθήμερο θα κυλήσει με βροχές, ενώ βελτιώνεται ο καιρός στο β’ 15νθήμερο και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ο Μάιος θα χαρακτηρίζεται από βροχές από 15 έως 20 του μήνα, ενώ μετά τις 20 θα φτάσει για τα καλά τη ζέστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share