Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Προειδοποιητική «βολή» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Απαιτούμενη προσοχή το επόμενο διήμερο, καθώς...» (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

24 Φεβρουαρίου 2024 18:15
Προειδοποιητική «βολή» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη  - «Απαιτούμενη προσοχή το επόμενο διήμερο, καθώς...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Γενικευμένη κακοκαιρία θα συναντήσουμε το διήμερο Κυριακή - Δευτέρα, όπως επεσήμανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με τον μετωρολόγο να εφιστά την προσοχή σε συγκεκριμένες περιοχές.

Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά, με τα φαινόμενα να εξαπλώνονται από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπως ενημέρωσε και η ΕΜΥ με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού.

Χειμώνας μέσα στο καλοκαίρι! Βγήκαν τα Μερομήνια μέχρι τον Αύγουστο

Καιρός: Πλημμύρες και ψύχος θα μας επισκεφτούν το 2024, ενώ αρκετές περιοχές θα δουν χιόνια και ακραία φαινόμενα, σύμφωνα με τα Μερομήνια. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

O Μάρτιος θα είναι πιο ήπιος σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο αρκετό κρύο θα επανέλθει στις τελευταίες μέρες του.

Μερομήνια 2024: Έρχονται ξανά χιόνια - Πότε φτιάχνει ο καιρός

μερομηνια-καιροσ

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους, ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, αλλά στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει η περαιτέρω βελτίωση.

Μάιος 2024

Πρώτη εβδομάδα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, μικρή πτώση στη συνέχεια και 17 έως 26 του μήνα υψηλές θερμοκρασίες με πιθανότητα για οριακό καύσωνα, κυρίως σε κεντρικά και νότια. Στο τέλος του μήνα τοπικές μπόρες.

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα (13-19), σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος, χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών.

Σε επίπεδα καύσωνα από 19 έως 25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 Αυγούστου ισχυρός καύσωνας.

22-26 του μήνα ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share