Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου, φοβήθηκα ότι θα με σκοτώσει» - Σπαράζει καρδιές η 19χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της (video)

Η συγκλονιστική μαρτυρία της νεαρής γυναίκας

23 Φεβρουαρίου 2024 11:52
Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου, φοβήθηκα ότι θα με σκοτώσει» - Σπαράζει καρδιές η 19χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την φρίκη που βίωσε στα χέρια του συντρόφου της μίλησε η 19χρονη από την Ζάκυνθο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 27χρονος σύντροφός της την υποχρέωσε να αποβάλλει με τη βία, χορηγώντας της χάπια.

Η νεαρή κοπέλα ήταν 2 μηνών έγκυος και μίλησε στην εκπομπή για την κακοποίησή της.

«Τσακωνόμασταν τον τελευταίο καιρό, είχα πάει σπίτι μου. Είχαμε χωρίσει, απλά είχαμε κρατήσει επαφές, μετά τα ξαναβρήκαμε. Είχε έρθει σπίτι μου να φάμε και φώναζε ότι η γιαγιά μου κι εγώ θέλουμε να του πάρουμε το παιδί.

Εκείνη τη μέρα ήμουν σπίτι μου και πήγαμε σπίτι του. Μου είχε δέσει τα χέρια και μου έλεγε ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί, με απειλούσε. Μου πάτησε το κεφάλι με το γόνατό του για να μου δέσει τα χέρια. Εγώ έκανα ότι πονούσα πολύ, ότι ζαλιζόμουν, αυτός τρόμαξε και με πήγε στο νοσοκομείο.

Είπα ότι έχω πάρει χάπια και με πολύ πολύ η κοιλιά μου. Δεν ήξερα τι χάπια ήταν.

Το ήθελα πάρα πολύ το μωρό, σκότωσε το παιδί μου.

Μου φώναζε αρκετές φορές. Φοβήθηκα πάρα πολύ, νόμιζα ότι θα με σκοτώσει.

Ποιο λόγο έχω να πω ψέματα; Μου σκότωσε το παιδί μου, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Θέλω μόνο να τιμωρηθεί από τον νόμο ή τον Θεό».

Ο δικηγόρος του 27χρονου πάντως ισχυρίζεται ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και ότι θα το αποδείξει με την αυριανή του απολογία στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share