Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Πα-τέρας βί@ζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα: «Είπε ότι "το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά"» (Video)

Συγκλονίζει το 22χρονο κοριτσι που ζούσε τον εφιάλτη

22 Φεβρουαρίου 2024 08:02
Πα-τέρας βί@ζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα: «Είπε ότι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έναν εφιάλτη χωρίς τέλος φέρεται να ζούσαν για πέντε χρόνια δύο αδελφές στην Αθήνα που καταγγέλλουν πως ο ίδιος τους ο πατέρας τις βί@σε από την ηλικία των 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Επίσης, ξέσπασε η μητέρα της ανήλικης που βί@ζε ο παππούς της.

Ο 55χρονος σήμερα άντρας, που μεγάλωνε μόνος του τα 4 παιδιά του από τότε που η συζυγος του εγκατέλειψε την οικογένεια, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις 2 κόρες του.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίσταζε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποδυόμενος τον καλό πατέρα, που είναι αγωνιστής της ζωής και ζητούσε από τον κόσμο να τον βοηθήσει με τρόφιμα και χρήματα για να τα βγάλει πέρα.

Τα κορίτσια υπέμεναν τον εφιάλτη που βίωναν για χρόνια. Όταν η μεγαλύτερη ήταν 16ετών και η μικρότερη 13ων, τότε εκμυστηρεύτηκε η μία στην άλλη το φρικτό μυστικό.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν πέρσι τελικά στην ετεροθαλή μεγαλύτερη αδελφή τους η οποία τις συμβούλεψε να πάνε στη ΓΑΔΑ και να καταγγείλουν το περιστατικό.

1,5 χρόνο μετά την καταγγελία ο 55χρονος σήμερα άνδρας συνελήφθη στις 7 Φεβρουαρίου και κρατείται στις φυλακές. H 22χρονη σήμερα κόρη μίλησε αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Εύη Γιαρκιά.

«Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά… Δεν πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share