Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έντονες καταιγίδες! Αυτές είναι οι περιοχές που θα «χτυπήσουν»

Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο μετεωρολόγο

20 Φεβρουαρίου 2024 22:57
Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, έντονες καταιγίδες! Αυτές είναι οι περιοχές που θα «χτυπήσουν»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αλλάζει για τα καλά ο καιρός στην Ελλάδα, αλλά όχι παντού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε έντονα φαινόμενα τα ξημερώματα στη ΝΔ Ελλάδα και από το κεντρικό Ιόνιο μέχρι και τα κεντρικά - δυτικά της Πελοποννήσου.

Το πρωί και μεχρι το μεσημέρι οι καταιγίδες και τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο. Βροχές αναμένονται και στην Αττική αλλά και τις δυτικές Κυκλάδες και το βράδυ θα επηρεάζονται οι νότιες περιοχές της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 13 βαθμούς, στα νότια στους 15 βαθμούς και στα βόρεια από 8 έως 15 βαθμούς. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα σταματήσει στους 15 βαθμούς και στα ανατολικά από 14 έως 17 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικός Σάκης Αρναούτογλου: «Με την σύζυγό μου αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά έξω στον κόσμο»

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωση Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, αναμένονται από το μεσημέρι και μετά βροχές στα δυτικά του νομού και το βράδυ θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές μπόρες προς το Αγιο Όρος και λίγες τοπικές συννεφιές στον υπόλοιπο νομό. Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Την Πέμπτη, από την Στερεά και βορειότερα θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά στην Πελοπόννησο θα έχουμε τοπικές βροχές μέχρι και την Λευκάδα.

Την Παρασκευή οι άνεμοι θα γίνουν ΝΔ και τα σύννεφα θα πυκνώνουν στα ΒΔ της χώρας με αντίστοιχα φαινόμενα, αλλά και στα ανατολικά νησιωτικά.

Το Σάββατο, θα έχουμε νέες συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά με τοπικές μπόρες.

Την Κυριακή η συννεφιά θα απλωθει ακόμη περισσότερο και οι βροχές θα επιμείνουν στη δυτική Ελλάδα στα βόρεια και τα νότια, με τον νοτιά να πνέει στα 7 και 8 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share