Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ντοκουμέντο με τον πολύτεκνο «παλαιοχριστιανό»: Ο Μανώλης μαζί με τους Χρυσαυγίτες στα επεισόδια έξω από το Χυτήριο το 2012 (video)

Στο πλευρό του Ηλία Παναγιώταρου έξω από το θέατρο

20 Φεβρουαρίου 2024 17:33
Ντοκουμέντο με τον πολύτεκνο «παλαιοχριστιανό»: Ο Μανώλης μαζί με τους Χρυσαυγίτες στα επεισόδια έξω από το Χυτήριο το 2012 (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μαζί με ιερωμένους αλλά και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δημιουργούσαν επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό το 2012, καταγράφεται ο πολύτεκνος «παλαιοχριστιανός» από την Κορινθία.

Τα επεισόδια τον Οκτώβριο του 2012 είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας της παράστασης Corpus Christi. Εκεί και ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, την εποχή που ο ίδιος ήταν εργαζόμενος του Δήμου Ηλιούπολης αλλά και -κατά δήλωσή του στους αστυνομικούς- μέλος της Χρυσής Αυγής και πρωτοπαλίκαρο του Ηλία Παναγιώταρου.

Υπάλληλος του Δήμου Ηλιούπολης ανέφερε στο Live News: «Θυμάστε τότε που ήταν έντονα τα επεισόδια με τους παλαιοημερολογίτες που κλείνανε τις εισόδους έξω από τα θέατρα; Ήταν μαζί με τους παπάδες ο ίδιος».

«Στον Δήμο Ηλιούπολης μπήκε το 2007, δούλεψε ουσιαστικά 7 χρόνια γιατί το 2014 ζήτησε 2 χρόνια άδεια άνευ αποδοχών. Εκείνος όμως έλειψε 5 χρόνια, τα 3 χρόνια πήρε άδεια από τη σημαία. Έπρεπε να επιστρέψει το 2017 και δεν γύρισε ποτέ, εμφανίστηκε στη δουλειά.

Εμφανίστηκε στη δουλειά το 2019. Όταν επέστρεψε επικαλέστηκε τα παιδιά του και την άρρωστη μητέρα του στην Ικαρία. Τότε τον έστειλαν στο πειθαρχικό του ζήτησαν εξηγήσεις, δεν γνωρίζω ποια ήταν τελικά η απόφαση του πειθαρχικού. Κάποια στιγμή εργάστηκε στο Δήμο και η σύζυγός του» ανέφερε ο υπάλληλος του Δήμου Ηλιούπολης.

Κορινθία: Σκυλί της Δίωξης βρήκε αυτό που φοβόντουσαν όλοι - Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Παλαιοχριστιανό!

Θρίλερ στην Κορινθία: Η έρευνα για τα γεγονότα στο λαγούμι εξελίσσεται, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποίησε σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο σκύλος εντόπισε ίχνη μέσα στο λαγούμι που σχετίζονται με την οικογένεια των “παλαιοχριστιανών”.

Σύμφωνα με το STAR, η ΕΛ.ΑΣ. «έβαλε» τον σκύλο μέσα στο λαγούμι και εκείνος πήγε σε συγκεκριμένο σημείο και γαύγισε. Η έρευνα συνεχίστηκε χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ναρκωτικό κάτι που σημαίνει πως είτε ο εκπαιδευμένος σκύλος έκανε λάθος, κάτι το οποίο δε συγκεντρώνει παρά ελάχιστες πιθανότητες, είτε υπήρχαν vαρκωτικά στο σημείο στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, προ ολίγων ημερών εντοπίστηκε σχεδόν… δίπλα από το οικόπεδο των παλαιοχριστιανών μια χασισοφυτεία «ορφανή» καθώς ο ιδιοκτήτης της δεν εντοπίστηκε ποτέ και πλέον οι Αρχές κινούνται προς την κατεύθυνση να σχετίζεται ο 45χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share