Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Κορινθία: Το θρίλερ συνεχίζεται με τα παιδιά των παλαιοχριστιανών - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει ότι βρέθηκαν (Video)

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη τα παιδιά παραμένουν άφαντα και η αστυνομία δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκονται

20 Φεβρουαρίου 2024 12:05
Κορινθία: Το θρίλερ συνεχίζεται με τα παιδιά των παλαιοχριστιανών - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει ότι βρέθηκαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατροπή από την ΕΛΑΣ που διαψεύδει επίσημα ότι έχουν εντοπιστεί τα παιδιά των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία σε συγγενικό σπίτι, κάτι που κυκλοφόρησε ως είδηση από το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, τα παιδιά παραμένουν άφαντα και η αστυνομία δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκονται, με τις περιοχές της Κορινθίας και της Λαμίας να βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.

Να σημειωθεί πως η μητέρα και σύζυγος του 45χρονου έχει εξαφανιστεί μαζί με τρία από τα παιδιά, ενώ ο πατέρας-παλαιοχριστιανός αναφέρει πως όλοι βρίσκονται στην πεθερά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ακριβές σημείο.

Κορινθία: «Του έλεγα να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο» - Η προτροπή της Νονάς στον πατέρα των παλαιοχριστιανών και η αντίδρασή του (Video)

«Όταν μιλούσα με τον πατέρα του έλεγα να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο», αναφέρει η Καλλιόπη Γεωργιάδη, που είναι η νονά του ενός από τα παιδιά του παλαιοχριστιανού στην Κορινθία.

Η Καλλιόπη Γεωργιάδη που έχει βαφτίσει την Ξένη, που είναι τώρα 6 ετών, και είναι ένα από τα παιδιά του παλαιοχριστιανού, Μανώλη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του AΝΤ1, σχετικά με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η κ. Γεωργιάδη, η οποία είναι και εκπαιδευτικός, ανέφερε πως τα παιδιά μέχρι και πριν τον κορωνοιό πήγαν κανονικά στο σχολείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παλαιοχριστιανός πατέρας, είχε πει ότι το σχολείο είναι ενα φροντηστήριο διαφθοράς και δε θέλει να τα στείλει.

Η νονά των παιδιών τόνισε: «Όταν μιλούσα με τον πατέρα του έλεγα να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο»

Όταν ερωτήθηκε για το αν γνώριζε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά, η ίδια είπε πως δεν είχε εικόνα για το εσωτερικό της κοινότητας, παρά μόνο για την εξωτερική του όψη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share