Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: «Προσοχή την Τετάρτη! Το επόμενο τριήμερο κάθε τόπος θα έχει τον καιρό του» - Η πρόγνωση μέχρι 24/2 (Video)

«Tην επόμενη εβδομάδα να επιστρέψουν για τα καλά οι βροχές στη χώρα μας, όχι όμως και το κρύο!»

20 Φεβρουαρίου 2024 08:44
Σάκης Αρναούτογλου: «Προσοχή την Τετάρτη! Το επόμενο τριήμερο κάθε τόπος θα έχει τον καιρό του» - Η πρόγνωση μέχρι 24/2 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάθε τόπος θα έχει τον καιρό του το επόμενο διήμερο, τριήμερο» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, ξεκαθαρίζοντας ότι την Τετάρτη θέλει προσοχή σε περιοχές που θα σημειωθούν έντονες βροχές και καταιγίδες.

Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και για την πιθανότητα, την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψουν για τα καλά οι βροχές στη χώρα μας, όχι όμως και το κρύο, καθώς και ο Φλεβάρης ολοκληρώνεται με τον χειμώνα να… αγνοείται. Παράλληλα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, με βροχερό σκηνικό θα κυλήσει ο καιρός σήμερα (20/2)

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία (τοπικά) στην ΒΔ Αττική, στα ανατολικά της Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Πελοπόννησο και στα δυτικά της βόρειας Κρήτης. Το βράδυ καταιγίδες θα ξεσπάσουν στη δυτική παράκτια ζώνη της Πελοποννήσου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 13 στα βόρεια και στους 15 στα νότια. Στα ανατολικά θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς και στα δυτικά στους 16 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε βροχές από τα ξημερώματα της Τρίτης και από το μεσημέρι θα κυριαρχήσει μόνο συννεφιά. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης βροχές το πρωί και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα νότια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 10 έως 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα ΝΔ θα είναι έντονες οι βροχές, ενώ άστατος θα είναι ο καιρος μέχρι και την Εύβοια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επιμείνουν στα ΝΔ της Πελοποννήσου και τη Δυτική Ελλάδα και το Σάββατο οι βροχές θα μετακινηθούν προς τα ΒΔ της χώρας.

Δείτε το αναλυτικό δελτίο του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό έως και το Σάββατο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share