Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Είναι σκεπασμένοι με σεντόνι...»: Τα τελευταία νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη - Όσα αποκάλυψε ο ξάδελφος της συζύγου του

Το παιδί τους ήρθε χθες το βράδυ από την Αγγλία

19 Φεβρουαρίου 2024 16:58
«Είναι σκεπασμένοι με σεντόνι...»: Τα τελευταία νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη  - Όσα αποκάλυψε ο ξάδελφος της συζύγου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του μοιράστηκε ο ξάδελφος της γυναίκας του. Οι ίδιοι είναι σκεπασμένοι με σεντόνι, καθώς έχουν εγκαύματα από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Η οικία του 2ου ορόφου επί της οδού Αναγνωστοπούλου τυλίχτηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να προέρχεται από ξεχασμένο μάτι ηλεκτρικής κουζίνας.

Στο T-live μίλησε ο πρώτος ξάδελφος της Ρένας Βενιέρη. «Πήγα στο νοσοκομείο, τους είδα από μακριά. Τους έχουν με οξυγόνο. Ο Μανώλης ήταν με μάσκα, η ξαδέλφη μου με το άλλο το καλωδιάκι που είναι μέσα στις μύτες και είναι σκεπασμένοι με σεντόνι. Δίνουν πληροφορίες μόνο σε α’ βαθμού συγγενείς. Στο παιδί τους μόνο που ερχόταν χθες το βράδυ από την Αγγλία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματός του, ενώ η σύζυγός του στο 40%. Το ζευγάρι φέρει και εισπνευστικά εγκαύματα που έχουν επηρεάσει τους πνεύμονες.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά - Διασωληνωμένος μαζί με τη σύζυγό του (video)

Διασωληνωμένοι στην εξιδεικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο «Γεννηματάς» βρίσκονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά την φωτιά στο σπίτι τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Η φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, ξεκίνησε όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share