Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Θρήνος στην κηδεία του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, που θυσιάστηκε - Συντετριμμένες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του (Video)

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τέλειος οικογενειάρχης, αλληλέγγυος και καλοσυνάτος»

15 Φεβρουαρίου 2024 13:24
Μακελειό στη Γλυφάδα: Θρήνος στην κηδεία του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, που θυσιάστηκε - Συντετριμμένες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μακελειό στη Γλυφάδα: Το τελευταίο αντίο στον πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, προσπαθώντας να αποτρέψει τον Αιγύπτιο από το αιματοκύλισμα, είπαν σήμερα οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοί του.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, ενώ η ταφή έγινε στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παράλληλα, έντονες είναι οι φήμες ότι η οικογένεια Καρνέση είχε φερθεί πάρα πολύ άσχημα στον Αιγύπτιο εργαζόμενο.

Τα βλέμματα όλων προσέλκυσε ένα στεφάνι με λευκά τριαντάφυλλα από την οικογένεια Καρνέση, το οποίο έγραφε: «Στον αγαπημένο μας Ηλία, όλη η οικογένεια Καρνέση».

Συντετριμμένες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι τρεις κόρες του και τα πέντε εγγόνια του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 76χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος κραδαίνοντας μια καραμπίνα, κατευθυνόταν προς το γραφείο, όπου προσπάθησε να σωθεί η Μαρία Καρνέση.

Ο πρώην καπετάνιος μπήκε μπροστά για να σώσει τους εργοδότες του, προσπάθησε να τον αφοπλίσει και τα κατάφερε, όμως τότε ο 76χρονος έβγαλε το περίστροφο που κουβαλούσε και τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Όπως λένε όλοι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αλληλέγγυος με βαθιά ενσυναίσθηση. Όταν η υπηρεσία του στη θάλασσα ολοκληρώθηκε, τελείωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε να εργάζεται για την οικογένεια Καρνέση στο λογιστήριο της ναυτιλιακής της εταιρείας.

Οι τρεις κόρες του, συντετριμμένες, αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος αφαίρεσε τόσες ζωές χωρίς δισταγμό. Μέσα σε μια στιγμή η ζωή τους ανατράπηκε και ο αγαπημένος τους πατέρας έπεσε σαν ήρωας, κάνοντας αυτό που έκανε μια ζωή, να ενδιαφέρεται στην πράξη για τον συνάνθρωπό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share