Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στο Κερατσίνι: Συνελήφθη 78χρονος για βι@σμό 14χρονου κοριτσιού - Την κακοποιούσε συστηματικά από το 2017

Προέβαινε σε μια σειρά από αξιόποινες πράξεις

3 Φεβρουαρίου 2024 15:53
Φρίκη στο Κερατσίνι: Συνελήφθη 78χρονος για βι@σμό 14χρονου κοριτσιού - Την κακοποιούσε συστηματικά από το 2017
Φωτογραφία δεξιά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Χειροπέδες σ’ έναν 78χρονο πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (2/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά μία ανήλικη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 78χρονος στο Κερατσίνι συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Βι@σμός ανήλικης στα Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που κακοποιούσε την κόρη της συντρόφου του - Ισχυρίστηκε ότι υπήρχε συναίνεση από το κοριτσάκι (video)

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος από τα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία σε βάρος 15χρονης κόρης της συντρόφου του.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται ότι βίαζε την ανήλικη και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Επιμένει ωστόσο ότι ό,τι συνέβη ήταν μετά τα 15 της χρόνια. Ο 56χρονος αποδέχεται την κατηγορία ωστόσο για την πορνογραφία. Στον ανακριτή κατέθεσε και η μητέρα της ανήλικης.

O 56χρονος κατηγορείται ότι βίαζε για τουλάχιστον 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Κάτω Πατήσια. Η ανήλικη είναι σήμερα 15 ετών, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συστηματικός βιασμός της ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών.

Η καταγγελία της 15χρονη για βιασμό

Στις 15 Ιανουαρίου, η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της πήγε στο τμήμα Ανήλικων και παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 56χρονος εκμεταλλευόταν τη συντροφική σχέση με τη μητέρα της και όταν ήταν μόνος στο σπίτι με την ανήλικη, τη βίαζε συστηματικά ενώ την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο. Επίσης, και ο 56χρονος έστελνε στην ανήλικη φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, την εκβίαζε πως θα δημοσίευε το στο διαδίκτυο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου, όπου βρέθηκε ψηφιακό υλικό, το οποίο μεταφέρθηκε για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο 56χρονος κατηγορείται για «βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ' εξακολούθηση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share