Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Έκρηξη σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: Στο νοσοκομείο άνδρας με πολλαπλά τραύματα - Βρέθηκαν φιάλες αερίου και γκζάκια (video)

Ο 65χρονος εισέπνευσε τους καπνούς

1 Φεβρουαρίου 2024 08:04
Έκρηξη σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: Στο νοσοκομείο άνδρας με πολλαπλά τραύματα - Βρέθηκαν φιάλες αερίου και γκζάκια (video)
Από Εύη Κουρίδου

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι, το βράδυ της Πέμπτης (31/1).

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά ερευνώνται, διότι η φωτιά συνοδεύτηκε από απανωτές εκρήξεις και από το διαμέρισμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, ο 65χρονος ένοικος του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τέσσερις μεγάλες φιάλες αερίου ανοιχτές όπως και περίπου 10 γκαζάκια. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, καθώς από την φωτιά έχει εγκαύματα, ενώ έχει εισπνεύσει και καπνό.

Δείτε επίσης: Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη - Με σοβαρά εγκαύματα 25χρονος άνδρας (video)

«Κοιμόμουν. Ακούμε ένα δυνατό μπαμ. Είδαμε φωτιά στο ισόγειο. Καλέσαμε την πυροσβεστική και ήρθαν αμέσως. Είχε μέσα 3-4 φιάλες υγραερίου και 10-15 γκαζάκια που έκαναν απανωτές εκρήξεις», ανέφεραν στο OPEN.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με εννέα Πυροσβέστες οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός - Κάηκε ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί στην κρεβατοκάμαρα (video)

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (31/1) στον δεύτερο όροφο μίας διπλοκατοικίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς ανασύρθηκε απανθρακωμένη μία σορός.

Στο σημείο της τραγωδίας στην οδό Πλάτωνος, έσπευσαν και για την κατάσβεση της φωτιάς και επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα ενώ το άτομο που έφυγε από τη ζωή βρέθηκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρα του.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτή φέρεται να ξέσπασε από βλάβη σε θερμαντικό σώμα με το οποίο το άτυχο άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων προσπαθούσε να ζεσταθεί.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Οι άλλοι δύο μυστηριώδεις θάνατοι - Το τρίγωνο του θανάτου στο βάλτο των μυστικών (Video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share