Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσε νεκρή την αδερφή του μέσα στο σπίτι - Ήταν καλυμμένη με κουρτινόξυλα, Σταυρό και εικόνες της Παναγίας

Ο 56χρονος μάλιστα αντιστάθηκε όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο

29 Ιανουαρίου 2024 19:17
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσε νεκρή την αδερφή του μέσα στο σπίτι - Ήταν καλυμμένη με κουρτινόξυλα, Σταυρό και εικόνες της Παναγίας
Φωτογραφία αρχείου: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Νεκρή και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μία 60χρονη, η οποία ζούσε μαζί με τον 56χρονο αδερφό της.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι των αδερφών, έχοντας εισαγγελική παραγγελία.

Ο 56χρονος αρχικά αντιστάθηκε, αλλά στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισαν τη σορό της 60χρονης σε προχωρημένη σήψη και καλυμμένη από κουβέρτες, κουρτινόξυλα, έναν σταυρό, εικόνες της Παναγίας και μία ταυτότητα.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα και σπάνια έβγαιναν από αυτό. Δεν άνοιγαν σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενικό πρόσωπο που ζει στην ίδια πολυκατοικία. Τη σορό αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής για τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ ο αδελφός της μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η 60χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια.

MasterChef: Μητέρα διαγωνιζόμενου η γυναίκα που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στην Κρήτη - Οι τραγικές ιστορίες πίσω από το μοιραίο τροχαίο (video)

Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά έχασε μια 59χρονη γυναίκα, ενώ ένα ακόμα αγοράκι 2 ετών δίνει μάχη στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα που δεν τα κατάφερε και «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ήταν μητέρα του Κρητικού σεφ Στάθη Αυγουστάκη, ο οποίος είναι θείος του παιδιού που νοσηλεύεται. Ο Σεφ δέχεται πληθώρα μηνυμάτων στα social media για συλληπητήρια.

Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για την 59χρονη Μαρία Καραμανιά οδηγό του μοιραίου Colt στη Λυγαριά από το οποίο βγήκαν με ελαφρά τραύματα η νύφη της 31 ετών όμως σε βαριά κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το 21 μηνών εγγονάκι της θανούσας και παιδί της 31χρονης.

Δράμα στο δράμα στην Αττική: Δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες - Ένας νεκρός και τραυματίες (video)

Δύο νέα τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ Σαββάτου (27/1) και τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1) στην Αττική, με το ένα από αυτά να είναι θανατηφόρο. Ενώ πριν λίγες ημέρες, 4 νεκροί και 2 τραυματίες σε δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες.

Λίγο μετά τις 22:00, στη διασταύρωση των οδών Κάλβου και Β. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία της περιοχής.

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στη Λεωφόρο Αμφιθέας, καθώς οδηγός αυτοκινήτου που φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε νεαρά -κατά πληροφορίες- άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share