Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο στα «φρουτάκια» (video)

Σε εξέλιξη η έρευνα σε βάρος του για απάτη και ξέπλυμα χρήματος

29 Ιανουαρίου 2024 17:17
«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο στα «φρουτάκια» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Φωτογραφία που έχει ληφθεί από πρακτορείο κοντά στον «Άλλον Άνθρωπο» στον Κεραμεικό, πριν από μικρό χρονικό διάστημα και απεικονίζει τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κώστα Πολυχρονόπουλο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Στη φωτογραφία ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, εμφανίζεται να έχει μπροστά του τσιγάρα, φραπέ και νερό κάτι που δείχνει, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου, μακρά παραμονή στο κατάστημα.

Τα τυχερά παιχνίδια βέβαια είναι καθόλα νόμιμα. Αυτό για το οποίο ελέγχεται ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι το ποια λεφτά είναι αυτά που έπαιζε ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας.

Το MEGA συγκέντρωσε μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον Κώστα Πολυχρονόπουλο. Ανέφεραν ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος, έπαιζε συχνά σε πρακτορεία, συγκεκριμένα σε ένα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου που ανήκε στο παρελθόν σε γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσφάτως είχε μετακινηθεί και έπαιζε φρουτάκια σε ένα άλλο κατάστημα στο Αιγάλεω. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος επικαλείται την έρευνα της Αρχής, φαίνεται ότι τα ποσά ίσως να είναι περισσότερα από 600.000, υπολογίζουν ότι μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατ. Ευρώ. Πιθανολογούν ότι τα ποσά αν διευρυνθεί η έρευνα θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μαρτυρία «φωτιά» για τον δημιουργό του «Άλλου Ανθρώπου» - «Ήταν καλός παίκτης…» (video)

Όπως έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής φέρεται ο επικεφαλής και συγγενικά του πρόσωπα να έχουν αποκομίσει πάνω από 600.000 ευρώ. Στην πρώτη απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στον Alpha και στη Βικτωρία Δαρράτου, έκανε λόγο για έναν φίλο του που του έδινε την κάρτα, εκείνος πήγαινε στο POS κι έπαιρνε χρήματα.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ. Έχω έναν φίλο ο οποίος μου έδινε την κάρτα, πήγαινα στο POS και έπαιρνα χιλιάρικα. Αυτά τα λεφτά ήταν για τον «Άλλον Άνθρωπο». Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα…» ήταν η ακριβής δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Η Ρένα Κουβελιώτη εντόπισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου και χαρακτήρισε τον δημιουργό της «Κοινωνικής Κουζίνας», «καλό παίκτη». «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς να χτυπάει την κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης» είπε χαρακτηριστικά στο T-live.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share